Νέο ΔΣ στον ΣΟΑΑ

By  |  0 Comments

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε μετά τις πρόσφατες εκλογές του Συνδέσμου Ελληνικών Αγώνων Αυτοκινήτου.

Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Παρθένης με αντιπρόεδρο τον Απόστολο Μαρασλή. Γραμματέας του Συνδέσμου είναι ο Κώστας Καραθανάσης και ταμίας ο Ανδρέας Ντούσιας. Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την προηγούμενη Διοίκηση του Συνδέσμου για την στήριξη που παρέχει σε αυτή την νέα σελίδα για τον Σύνδεσμο, έπειτα από την πολυετή παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου στη θέση του Προέδρου.

Στόχος είναι η δίκαιη εκπροσώπηση των Ελλήνων οδηγών και η προσπάθεια όλων να βελτιωθεί η ποιότητα των ελληνικών αγώνων, ώστε να προσελκύσουν ακόμη περισσότερους οδηγούς και να αναπτυχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Προσπάθεια που ξεκινά άμεσα για όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών προγραμμάτων για το 2023.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.