Πρωτιά για Opel στις πωλήσεις

By  |  0 Comments

Έσπασαν τα κοντέρ στις ταξινομήσεις καινούργιων αυτοκινήτων, τον πρώτο μήνα της χρονιάς. Εξίσου εντυπωσιακό όμως είναι το γεγονός ότι πρώτη μάρκα στην Ελληνική αγορά είναι πλέον η Opel!

Σύμφωνα με τα στοιχεία οι συνολικές ταξινομήσεις στην Ελλάδα τον Ιανουάριο, ήταν 10 611 αυτοκίνητα, ενώ τον αντίστοιχο μήνα του 2022 ήταν 5.522. Εδώ έρχεται μετά από πολλά χρόνια να αλλάξει τα δεδομένα, το ρεκόρ πωλήσεων και η πρωτιά της Opel στα επιβατικά με 1.393 ταξινομήσεις και μερίδιο αγοράς 13,1%. Παράλληλα όμως, καταγράφηκε και ρεκόρ πωλήσεων της Opel σε επιβατικά και επαγγελματικά με 1.437 ταξινομήσεις και 12.3% μερίδιο αγοράς.

Οι πρωτιές για την Opel όμως δεν περιορίζονται εδώ! Το Opel Corsa ήταν πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο ανεξαρτήτως κατηγορίας, πρώτο στην κατηγορία του βεβαίως, ενώ το αντίστοιχο ηλεκτρικό Opel Corsa – e, ήταν πρώτο στα ηλεκτρικά της κατηγορίας Β.

Βεβαίως ιδιαίτερα καλή επίδοση είχαν και τα άλλα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας, που αντιπροσωπεύεται πλέον από τον Όμιλο Συγγελίδη.

Βοήθησαν λοιπόν τούτη την ανοδική εμπορική πορεία που διαγράφει η Opel τα SUV της (CrosslandMokka και Grandland), που προσφέρουν μοναδικά χαρακτηριστικά και πληθώρα επιλογών στο αγοραστικό κοινό.

Να τονίσουμε εδώ, ότι όλα τα Opel καλύπτονται από 5 χρόνια εγγύησης για τα μηχανικά μέρη και προσφέρεται δωρεάν συντήρηση για αντίστοιχο διάστημα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.