Rάλλυ Σπριντ Λιβαδειάς στις 2 Απριλίου

By  |  0 Comments

Μετά την συναρπαστική αρχή του Ράλλυ Βοιωτίας , η δράση στους χωμάτινους αγώνες συνεχίζεται λίγο βορειότερα στην φιλόξενη περιοχή της Λιβαδειάς, με το Ράλλυ Σπριντ Λιβαδειάς. Με διοργανωτή το σωματείο Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α.

Ο αγώνας προσμετρά για  το Κύπελλο Χώματος, και το Κύπελλο Χώματος των Ιστορικών .

Η γνωστή από το περσινό Ι.Ρ.Α. ειδική διαδρομή ,εξαιρετικά ενδιαφέρουσα οδηγικά ,τεχνική, και σε τέλεια κατάσταση από πλευράς οδοστρώματος, θα γίνει στις 02/04/2023,  ο αγωνιστικός στίβος για τα πληρώματα που θα συμμετέχουν.

Νέο στοιχείο της διαδρομής είναι τα τριακόσια μέτρα ασφάλτου πριν τον τερματισμό που θα προβληματίσουν τα ήδη ταλαιπωρημένα χωμάτινα ελαστικά. Ο αγώνας μπορεί να γίνει και μια δοκιμή για όσους συμμετάσχουν στο Ι.Ρ.Α. του 2023.

Η προσπάθεια των πληρωμάτων θα ολοκληρωθεί με τρία περάσματα από την ειδική διαδρομή.

Η Γραμματεία του αγώνα θα βρίσκεται στο Πνευματικό κέντρο του όμορφου  χωριού Τσουκαλάδες.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στην έξοδο του χωριού Τσουκαλάδες προς την Ε.Ο. Άμφισσας – Λιβαδειάς την Κυριακή 02/04/2023 στις 09.30.

Οι συμμετοχές ανοίγουν την Παρασκευή 17/03/2023 ,οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω του ΣΔΔΑ  (www.e-omae-epa.gr)

Για πληροφορίες www.assoaamotorsport.blogspot.com , email . assoaa@ymail.com

Kιν. 6979 220820 ,  6936 870035

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.