Η Mustang Mach-E ετοιμοπαράδοτη και με προνομιακό επιτόκιο

By  |  0 Comments
  • Η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E είναι άμεσα διαθέσιμη προς παράδοση στη χώρα μας σε συνδυασμό με προνομιακούς όρους χρηματοδότησης για πελάτες λιανικής με επιτόκιο 0,9% της Ford Finance
  • Οι πελάτες της νέας Mustang Mach-E απολαμβάνουν τώρα επιπλέον οφέλη και προνόμια όπως 8 χρόνια εγγύηση με την υπογραφή της Ford Protect και 4 χρόνια συντήρηση και service
  • Όλα τα παραπάνω ισχύουν για παραγγελίες της νέας Mustang Mach-E μέχρι τις 30/06/2023
  • Η νέα Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη στη χώρα μας σε πέντε διαφορετικές εκδόσεις, οι οποίες επωφελούνται της κρατικής επιδότησης ύψους 8.000€ του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά»

Η νέα Mustang Mach-E, το ηλεκτρικό SUV της Ford που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των οχημάτων μηδενικών εκπομπών, καθίσταται τώρα ακόμα πιο ανταγωνιστική και εύκολη στην απόκτηση, με την Ford Motor Ελλάς να έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της στη χώρα μας ένα μεγάλο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων, για άμεση παράδοση.

Θέλοντας να καταστήσει ακόμα πιο συμφέρουσα την απόκτηση οποιασδήποτε έκδοσης, η Ford προσφέρει τώρα στους πελάτες τη νέα, αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E σε συνδυασμό με προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance για πελάτες λιανικής με επιτόκιο μόλις 0,9% (ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975).

Παράδειγμα χρηματοδότησης Ford Finance με επιτόκιο 0,9%*

Μοντέλο: Mustang Mach-E RWD, 269PS – Μπαταρία 75kWh

Αξία Αυτοκινήτου: 64.484€

Προκαταβολή: 25.900€

Ποσό Χρηματοδότησης: 38.584€

Διάρκεια Χρηματοδότησης (μήνες): 60

Μηνιαία Δόση: 668€

Έξοδα Εγκρίσεως Δανείου: 280€

Σ.Ε.Π.Π.Ε. (Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης: 1,8%)

* πλέον εισφοράς 0,60% του Ν.128/1975

Τα προνόμια για όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν στην Ελλάδα το προηγμένο ηλεκτρικό pony της Ford δεν σταματούν εδώ. Εκτός από τα παραπάνω, όλες οι εκδόσεις του κορυφαίου ηλεκτρικού SUV της αγοράς στη χώρα μας υποστηρίζονται τώρα από 4 χρόνια συντήρηση και service και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect (ή 160.00 χλμ.), η οποία είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη, αυξάνοντας έτσι και την αξία μεταπώλησης του οχήματος.

Τα οφέλη για την απόκτηση μιας ετοιμοπαράδοτης Ford Mustang Mach-E σε συνδυασμό με τα μοναδικά προνόμια που αφορούν την χρηματοδότηση, την 4ετή συντήρηση και service και την 8ετή εγγύηση ισχύουν έως τις 30/06/2023.

Σε πέντε μοναδικές εκδόσεις με τα οφέλη του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά»

Η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E με την κορυφαία αυτονομία των έως και 600 km είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε πέντε μοναδικές εκδόσεις. Αναλυτικότερα, η Style RWD τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 269 PS, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στον πίσω άξονα, σε συνδυασμό με μια συμπαγή και εξαιρετικά αποδοτική μπαταρία ιόντων λιθίου 75 kWh. Στο επόμενο σκαλοπάτι βρίσκεται η έκδοση Premium RWD των 294 PS, η οποία αντλεί ενέργεια από μια μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία 98 kWh. Η γκάμα του μοντέλου περιλαμβάνει επίσης δύο τετρακίνητες εκδόσεις, αμφότερες με την ονομασία Premium AWD, με την πρώτη να αποδίδει μέγιστη ισχύ 269 PS σε συνδυασμό με μπαταρία 75 kWh και τη δεύτερη 351 PS και μπαταρία 98 kWh.

Στην κορυφή της προϊοντικής πυραμίδας της νέας Mustang Mach-E βρίσκεται φυσικά η έκδοση GT. Φέροντας την σχεδιαστική και τεχνολογική υπογραφή της Ford Performance, η Mustang Mach-E GT εξοπλίζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και σε συνδυασμό με την μπαταρία extended range των 98 kWh, αποδίδει την εντυπωσιακή ισχύ των 487 PS.

Όλες ανεξαιρέτως οι εκδόσεις του κορυφαίου και πιο προηγμένου σε απόδοση και τεχνολογίες ηλεκτρικού SUV της αγοράς επωφελούνται των προνομίων του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», συμπεριλαμβανομένης ασφαλώς της κρατικής επιδότησης ύψους 8.000€.

Δείτε εδώ το διαθέσιμο απόθεμα της νέας Mustang Mach-E

Εξερευνήστε εδώ τη νέα Mustang Mach-E.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.