Η UM Motorcycles στην ελληνική αγορά

By  |  0 Comments

Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. η οποία εφέτος κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στην ελληνική αγορά, ως Αποκλειστικός Εισαγωγέας της Renault και της Dacia στη χώρα μας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τον αμερικάνικο οίκο δίκυκλων UM Motorcycles, του οποίου αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή των προϊόντων στην ελληνική αγορά.

Η UM Motorcycles προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, συμβαδίζοντας με τις αξίες της ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. που αποτελεί ένας δυνατός και αξιόπιστος παίχτης στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, με την υπογραφή Β.Ν. Θεοχαράκης. Αναλόγως, η UM motorcycles, δίνει βάση στην καινοτομία των προϊόντων της, που διαθέτουν εντυπωσιακό σχεδιασμό, αξιόπιστη κατασκευή και προσφέρουν απόλυτη ευχαρίστηση σε όποιον τα επιλέξει, με τιμές ανταγωνιστικές και απόλυτο σεβασμό στον πελάτη, ο οποίος και θα απολαμβάνει υπηρεσίες after sales υψηλού επιπέδου.

Η UM® Motorcycles γεννήθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα το 1999. Από την πρώτη μέρα, οι ιδρυτές της UM Motorcycles, με γνώμονα την καινοτομία και το εξαιρετικό design, κατασκεύαζαν δίκυκλα και μοτοσυκλέτες που όχι μόνο καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών, αλλά και εντυπωσιάζουν για την ποιότητά τους.

Μετά από ένα καταπληκτικό ταξίδι 20 και πλέον ετών, η UM είναι υπερήφανη για το δρόμο που έχει διανύσει.

Η UM Motorcycles διαθέτει μια ευρεία γκάμα μοντέλων και στην ελληνική αγορά, που είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες ενός μεγάλου εύρους αγοραστών. Αιχμή του δόρατος αποτελεί ο εντυπωσιακός σχεδιασμός, που βασίζεται στη δουλειά των δικών της σχεδιαστών, καθώς και σε αναγνωρισμένα γραφεία σχεδιασμού, πάντα με στόχο τη δημιουργία μιας μοτοσικλέτας με χαρακτήρα. Παράλληλα, ξεχωρίζουν οι εφαρμοσμένες καινοτομίες στους τομείς της άνεσης και της ασφάλειας, όπως το σύστημα ασφαλείας LED 360 και το κάθισμα UM Confort Gel,  που δημιουργούνται από το τμήμα έρευνας και εξέλιξης της εταιρείας (R&D).

Η γκάμα UM Motorcycles απαρτίζεται από μοντέλα της κατηγορίας underbone (το λεγόμενο παπί), scooters και μοτοσυκλέτες που όλα τους έχουν ως κοινό γνώρισμα την υψηλή αισθητική και την εξαιρετική ποιότητα υλικών. 

Πιο συγκεκριμένα, η UM, στην πρώτη κατηγορία δίκυκλων, διαθέτει το Flash 125LX, ενώ στην κατηγορία των scooters διαθέτει τα Chill 125 (στις εκδόσεις Sport και Classic) και το XPEED 125RX. Τέλος, στην κατηγορία των μοτοσυκλετών διατίθενται τα Renegade 125 (στις εκδόσεις Sport, Commando και Freedom) και Renegade 300 (στις εκδόσεις Commando και Freedom).

Έχοντας ως γνώμονα την πρωτοπορία στο σχεδιασμό και την υψηλή τεχνολογία που διακρίνει τα προϊόντα της UM Motorcycles, η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., ως αποκλειστικός εισαγωγέας των UM Motorcycles, μένει πιστή στο όραμά της να πρωταγωνιστήσει στο τομέα του δίκυκλου με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός είναι που διαφοροποιεί τη UM από τον ανταγωνισμό και αυτό αποτυπώνεται στα προϊόντα της. Για την οικογένεια UM, το ταξίδι μόλις ξεκίνησε.

Γνωρίστε περισσότερα για τη UM Motorcyles και δείτε τα μοντέλα της στο: https://ummotorcycles.gr/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.