Acropolis Rally Hall of Fame powered by betsson

By  |  0 Comments

Οδηγοί, συνοδηγοί, αυτοκίνητα, ειδικές διαδρομές. Το Ράλλυ Ακρόπολις «κλείνει» τα 70 και καλεί τους φίλους του να ψηφίσουν τους κορυφαίους στην ιστορία του και να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό “Acropolis Rally Hall of Fame powered by betsson”.

Η ιστορία του Ράλλυ Ακρόπολις είναι γραμμένη με γεγονότα που συνέθεσαν το θρύλο του. Στη σκόνη του βρυχήθηκαν αγωνιστικά αυτοκίνητα που χαρακτήρισαν ολόκληρες εποχές, στα βράχια του εξανεμίστηκαν οι ελπίδες για νίκη πολλών καταξιωμένων οδηγών, στους δρόμους του θριάμβευσαν πληρώματα που έγιναν οι «ήρωες» των φίλων του σπορ.

Οι άνθρωποι, τα αυτοκίνητα και οι διαδρομές της συναρπαστικής εβδομηντάχρονης πορείας του αγώνα έρχονται συνολικά στο προσκήνιο και μέσα από το Acropolis Rally Hall Of Fame powered by betsson αφήνονται στην προτίμηση του κοινού, που καλείται, ψηφίζοντας ηλεκτρονικά, να ανασύρει τη δική του «μνήμη» από τον αγώνα.

Το Acropolis Rally Hall Of Fame powered by betsson περιλαμβάνει πέντε κατηγορίες, με τους Έλληνες και ξένους οδηγούς και συνοδηγούς με την πιο επιτυχημένη πορεία στον αγώνα, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που διακρίθηκαν περισσότερο στις σκληρές του επιφάνειες και τις ειδικές διαδρομές που κέρδισαν την προτίμηση των πληρωμάτων, των θεατών και του Τύπου.

Η ψηφοφορία διενεργείται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα (www.acropolisrally.gr) και η συμμετοχή «αυτόματα» βάζει τους ψηφοφόρους σε διαγωνισμό (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις), όπου, έπειτα από κλήρωση, θα δοθούν:

  • 50 διπλές προσκλήσεις για την υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 που θα διεξαχθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2023 σε τοποθεσία που θα ανακοινωθεί σύντομα
  • 15 θέσεις σε σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης σε ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο 8 ωρών, ασφαλούς, οικονομικής οδήγησης και car control, σε συνεργασία με την Driving Academy στο Κέντρο Ασφαλούς Οδήγησης στο Μαρκόπουλο, σε μέρα και ώρα που θα αποφασίσει ο διοργανωτής
  • 5 πλήρη σετ (1 jockey, 1 t-shirt, 1 hoodie, 1 μπρελόκ, 1 κούπα) από το επίσημο Merchandise των 70 χρόνων του Ράλλυ Ακρόπολις
  • 10 συλλεκτικά λευκώματα των 70 χρόνων του Ράλλυ Ακρόπολις.

Οι φίλοι του αγώνα μπορούν να ψηφίσουν έως και τις 30 Ιουνίου τους αγαπημένους τους.

Για να ψηφίσετε, πατήστε εδώ.

Για το εικαστικό του διαγωνισμού πατήστε εδώ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.