H ΤotalEnergies παρέδωσε Φορτιστές Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων στην ΕΟΕ

By  |  0 Comments

Ένα ακόμη βήμα για μία πιο «πράσινη» εποχή έκανε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που απέκτησε Σταθμούς Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων, οι οποίοι αποτελούν χορηγία της TotalΕnergies Marketing Hellas SA.

Οι Σταθμοί Φόρτισης τοποθετήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής από την TotalEnergies που είναι υποστηρικτής της ΕΟΕ και θα φορτίζουν τις μπαταρίες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στην εκδήλωση της επίσημης παράδοσης των Φορτιστών παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ της ΕΟΕ Νίκος Ιατρού, ενώ την TotalEnergies εκπροσώπησαν ο Managing Director Yohan Chouchene, ο Commercial Director Automotive Νίκος Πομόνης, ο Lubauto & New Business Coordinator Γιώργος Ταγαράς και η Marketing Manager Μαρία Αργυροπούλου. Τους αθλητές εκπροσώπησε η πρωταθλήτρια του βάδην, Χριστίνα Παπαδοπούλου.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος είπε: «Το Ολυμπιακό κίνημα προσπαθεί να εφαρμόσει όλο και περισσότερους κανόνες συμμόρφωσης με τους όρους της βιωσιμότητας, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (για το 2030). Εμείς, στην Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή, ακολουθούμε το παράδειγμα αυτό, θέλοντας να συμβάλλουμε σε ένα πιο «πράσινο» μέλλον και να μειώσουμε όσο μπορούμε το ανθρακικό μας αποτύπωμα. Οι οδικές μεταφορές στην Ελλάδα έχουν ένα πολύ αρνητικό αποτύπωμα εκπομπών ρύπων και η ηλεκτροκίνηση αποτελεί βασικό εργαλείο όλων μας στο δρόμο για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και τη δημιουργία Κλιματικά Ουδέτερων πόλεων».

Για την TotalEnergies ο Managing Director Yohan Chouchene, τόνισε: «Η TotalEnergies οδεύει να γίνει παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της ενέργειας. Δεσμευόμαστε να παράγουμε ενέργεια πιο προσιτή, αξιόπιστη και καθαρή και αυτό κάνουμε σήμερα, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ της ΕΟΕ Νίκος Ιατρού, επισήμανε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που συνεχίζουμε την ούτως ή άλλως επιτυχημένη συνεργασία με την TotalEnergies και βοηθάμε και εμείς ως ΕΟΕ για τη δημιουργία μιας πιο «πράσινης» καθημερινότητας. Ευχαριστούμε την TotalΕnergies για τους φορτιστές, στην έδρα της ΕΟΕ στο Χαλάνδρι, στο Παναθηναϊκό Στάδιο και την Αρχαία Ολυμπία».

Το μέλος της #TeamHellas Χριστίνα Παπαδοπούλου που εκπροσώπησε τους αθλητές είπε: «Η ενέργεια αποτελεί κινητήρια δύναμη κάθε αθλητή. Το ίδιο ισχύει και για το ηλεκτρικό μου αυτοκίνητο και για αυτό φροντίζει η TotalEnergies με τους φορτιστές της!»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.