Η ABT CUPRA XE συνεργάζεται με τον Loeb

By  |  0 Comments
  • Ο Loeb θα ενώσει τις δυνάμεις του με την  Klara Andersson στον επόμενο διπλό αγώνα στη Σαρδηνία, στο Island X Prix
  •  Θα αντικαταστήσει τον Nasser Al-Attiyah, ο οποίος συναγωνίζεται την ίδια περίοδο στο Baja World Cup
  • H άφιξη του Loeb φανερώνει τις προθέσεις της ABT CUPRA XE, αφού η ομάδα θα αγωνιστεί για τη νίκη στο Island X Prix
  • O Loeb έχει κερδίσει, κατά τη διάρκεια της γνωστής και μεγάλης του καριέρας, εννιά World Rally Championships και ένα Extreme E World Championship

O διάσημος οδηγός αγώνων Sébastien Loeb ενώνει τις δυνάμεις του με την ABT CUPRA για τον επόμενο αγώνα Extreme E στη Σαρδηνία, που πραγματοποιείται στις 8-9 Ιουλίου. Με τα εξαιρετικά οδηγικά προσόντα και την εμπειρία του Loeb στο Extreme E, η ABT CUPRA XE θα παλέψει για τη νίκη στο Island X Prix.

O Loeb θα οδηγήσει το CUPRA Tavascan XE, έχοντας στο πλευρό του την Klara Andersson σαν 2η οδηγό της ομάδας. Η απόφαση της ABT CUPRA να συνεργαστεί με τον Loeb υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να συγκεντρώσει την καλύτερη, δυνατή ομάδα και να παλέψει για βάθρα και νίκες.

Ο Sébastien Loeb είχε μία αναγνωρισμένη καριέρα, με πολυάριθμους τίτλους σε διάφορους αγώνες. Επίσης, κερδίζοντας το πρωτάθλημα Extreme E την περσινή χρονιά, ο Loeb έχει εννιά μοναδικούς τίτλους στο World Rally Championship. Με την ασυναγώνιστη εμπειρία και την αποφασιστικότητα που τον διακρίνουν, αποτελεί αξία ανεκτίμητη για κάθε ομάδα. H ασυναγώνιστη εμπειρία καθώς και η αποφασιστικότητα του, τον καθιστούν ανεκτίμητο για την ομάδα ABT CUPRA XE στην προσπάθεια για την κατάκτηση της κορυφής.

Λαμβάνοντας υπόψη τη νέα του συνεργασία με την ABT CUPRA XE, ο Sébastien Loeb εξέφρασε τον ενθουσιασμό του λέγοντας: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Extreme E μετά από δύο σεζόν. Είναι ένας ανταγωνισμός παρόμοιος με αυτόν του Ράλλυ, γι’ αυτό πιστεύω πως θα έχω τον ρυθμό και είμαι έτοιμος να παλέψω. Επίσης είναι υπέροχο που ανακαλύπτω μία καινούρια ομάδα και συναντιέμαι πάλι με την Klara.”

To Extreme E στόχο του έχει να ενθαρρύνει όλους να αναλάβουν θετική δράση απέναντι στην προστασία του πλανήτη, χρησιμοποιώντας ηλεκτρικά off road αυτοκίνητα σε ιδιαίτερα φυσικά περιβάλλοντα υπό την πίεση της κλιματικής αλλαγής, τονίζοντας με αυτό τον τρόπο πως μπορούμε να εμποδίσουμε μεγαλύτερη καταστροφή και να συνεισφέρουμε στη βιωσιμότητα. H CUPRA ήταν από την αρχή μέρος του Extreme E και συμβαδίζει απόλυτα με αυτές τις αξίες.

«Φέρνοντας τον Sébastien στην ομάδα, ο στόχος είναι ξεκάθαρος, θέλουμε να παλέψουμε για βάθρα και νίκες. Όντας κομμάτι της CUPRA Tribe είναι θέμα νοοτροπίας και στάσης» είπε ο Xavi Serra, Head of CUPRA Racing. «Με περηφάνια ενστερνιζόμαστε αυτή την φιλοσοφία εντός κι εκτός αγωνιστικής πίστας. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τον Sébastien στο Tribe για τον προσεχή αγώνα στη Σαρδηνία»

Ο επόμενος αγώνας στο ημερολόγιο του Extreme E θα πραγματοποιηθεί στη Σαρδηνία το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουλίου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.