Νέα ειδική σειρά Deep Black στα μοντέλα Piaggio

By  |  0 Comments

Η γκάμα των Piaggio σκούτερ εμπλουτίζεται για το 2023 με τη νέα, ειδική σειρά Deep Black, διαθέσιμη στα μοντέλα Piaggio Beverly και Piaggio MP3 300 hpe.

Το Deep Black κουστούμι τονίζει τις έντονες, μυώδεις γραμμές του Piaggio Beverly, που σχεδιαστικά προέρχονται από τις τάσεις στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το ματ χρώμα Nero Meteora συνδυάζεται με γυαλιστερές μαύρες λεπτομέρειες, φινίρισμα που επεκτείνεται και στις ζάντες των τροχών. Η σέλα είναι επίσης ειδική για τη νέα έκδοση και υιοθετεί το στυλ “total black”, με μαύρες ραφές. Μια μίνιμαλ εμφάνιση που τονίζεται επίσης από το μαύρο γυαλιστερό λογότυπο Beverly στα πλαϊνά.

Το Piaggio Beverly S, η πιο σπορ έκδοση του crossover της Piaggio, υποδέχεται το νέο πράσινο χρώμα Verde Jungle, για ένα ακόμα πιο μοντέρνο άγγιγμα.

Η σπέσιαλ Deep Black εμφάνιση είναι επίσης διαθέσιμη στο Piaggio MP3 300 hpe, το πιο συμπαγές και ελαφρύ σκούτερ της οικογένειας Mp3, εξοπλισμένο με την αποκλειστική τεχνολογία τριών τροχών της Piaggio, που επιτρέπει τη χρήση και με άδεια οδήγησης αυτοκινήτου (εφόσον έχει εκδοθεί πριν τις 19/1/2013).

Το μαύρο ματ χρώμα συνδυάζεται με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, συμπεριλαμβανομένων των τροχών. Το μαύρο επεκτείνεται επίσης στα χειριστήρια και το πλαίσιο του πίνακα οργάνων, ενώ το φιμέ παρμπρίζ προσδίδει μια ακόμη πινελιά κομψού σπορ χαρακτήρα.

Οι εκδόσεις Piaggio Deep Black αναμένονται σύντομα στα σημεία πώλησης, με ενδεικτικές τιμές λιανικής:

Beverly 300 hpe Deep Black         – 5.399 € (τιμή προσφοράς με όφελος 300€)

Beverly 400 hpe Deep Black         – 6.199 € (τιμή προσφοράς με όφελος 500€)

Mp3 300 hpe Deep Black                               – 7.090 €

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.