Η MG και πάλι στην Ελλάδα

By  |  0 Comments

Η θρυλική μάρκα επιστρέφει στην ελληνική αγορά. Και η αντιπροσώπευσή της από τον Όμιλο Συγγελίδη, (Peugeot, Citroen, Opel, DS και Mazda), εγγυάται την άρτια εκπροσώπησή της και την παροχή κορυφαίων επιπέδων εξυπηρέτησης των πελατών και τούτης της εταιρείας.

Η πορεία της μάρκας στην Ευρώπη είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή: Το 2022 έκλεισε στην Ευρώπη με 114.000 πωλήσεις, υπερδιπλασιάζοντας το νούμερο των 52.500 πωλήσεων με τις οποίες είχε κλείσει το 2021. Φέτος, το πρώτο εξάμηνο του έτους η MG στην Ευρώπη έχει φθάσει ήδη τις 115.000 πωλήσεις, ξεπερνώντας από τώρα όλη την επίδοση του 2022.

Μάλιστα, η εταιρεία, που αντιπροσωπεύεται αυτή τη στιγμή σε 28 χώρες της Ευρώπη. Από τον Σεπτέμβριο και στην Ελλάδα!

Η MG, από το 1924 που ξεκίνησε η ιστορία της, πάντα κατασκεύαζε αυτοκίνητα που προορίζονταν για όσους τους άρεσε να απολαμβάνουν την οδήγηση. Ποτέ τα μοντέλα της ιστορικής βρετανικής φίρμας δεν αποτελούσαν απλά μεταφορικά μέσα.

Μετά από κάποια δύσκολα, για την επιβίωσή της χρόνια, η MG ανήκει πλέον σε έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της Κίνας, την SAIC Motor.

Η γκάμα της MG αποτελείται από 5 διαφορετικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη, τα ηλεκτρικά MG4, MG5, MG ZS (και βενζινοκίνητο με 2 διαφορετικά μοτέρ), Marvel R, αλλά και το plug-in hybrid MG EHS. Αναμφίβολα πάντως αυτό που ξυπνάει μνήμες από το ένδοξο παρελθόν της φίρμας, είναι το διθέσιο MG Cyberster της φωτογραφίας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.