Red Bull Showrun by ALUMIL

By  |  0 Comments

Οι προετοιμασίες στη Θεσσαλονίκη για το Red Bull Showrun by ALUMIL έχουν ήδη ξεκινήσει και οι λάτρεις της F1 αναμένεται να ζήσουν μία απίστευτη εμπειρία στις 23 Σεπτεμβρίου 2023.

Αν θες να δεις από κοντά το μονοθέσιο της Oracle Red Bull Racing έχεις τώρα την ευκαιρία να κερδίσεις το πολυπόθητο «χρυσό εισιτήριο» που θα σε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Τι ακριβώς περιλαμβάνει; Εκτός από τα μεταφορικά και τη διαμονή σου, το εισιτήριο αυτό θα σου δώσει πρόσβαση στο αυθεντικό paddock της ομάδας όπου θα δεις την RB7 αλλά και τους μηχανικούς της ομάδας καθώς τη σετάρουν για να είναι έτοιμη για τα συναρπαστικά της donuts και burnouts, ενώ το καλύτερο από όλα είναι ότι την ώρα του event θα έχεις μια θέση στο exclusive area των θεατών όπου θα μπορείς να δεις όλο το event – από το μονοθέσιο μέχρι τους Red Bull Driftbrothers & τον stunt rider Arūnas ‘Aras’ Gibieža – πίνοντας ένα παγωμένο Red Bull.

Για να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό, μπες εδώ. Η διαδικασία είναι πολύ απλή: ακολουθείς το redbullgre, κάνεις like στην φωτογραφία και tag των F1 buddy σου.

1 τυχερός θα κερδίσει ένα διπλό εισιτήριο – για εκείνον και το +1 του – για να απολαύσει το «επικό» showrun στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Το Red Bull Showrun by ALUMIL στη Θεσσαλονίκη είναι ένα παγκόσμιο στιγμιότυπο στο ημερολόγιο του 2023 και αυτή είναι η ευκαιρία σου να το ζήσεις.

Οι συμμετοχές κλείνουν στις 03 Αυγούστου, γι’ αυτό μην χάνεις χρόνο και δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Το Red Bull Showrun έχει exclusive partner την ALUMIL και

media partner τον ANT1 και τον ΑΝΤ1+!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.