«Άνοιξε» η προπώληση των εισιτηρίων για την ΕΚΟ Super Special Stage

By  |  0 Comments

Ακριβώς ένας μήνας απομένει για την έναρξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 και από σήμερα ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για την υπερειδική διαδρομή στην Πλατεία Νερού.

Μόλις 30 ημέρες απομένουν για το νέο εγχείρημα του EKO Ράλλυ Ακρόπολις, που για το 2023 είναι η διεξαγωγή της εναρκτήριας διαδρομής στην Πλατεία Νερού.

H EKO Super Special Stage, θα εξελιχθεί σε μία διαδρομή συνολικού μήκους 1,48 χλμ., με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα αρχικά να περνούν μέσα από την Πλατεία Νερού, πριν κατευθυνθούν ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley και επιστρέψουν για δεύτερη φορά στην Πλατεία Νερού. Εκεί θα βρίσκονται τοποθετημένες δύο κερκίδες, συνολικής χωρητικότητας 6.300 θέσεων, με όλα τα καθίσματα να έχουν την ίδια ακριβώς, απρόσκοπτη θέα, προς τη διαδρομή. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει διαβάθμιση στην τιμή πώλησης των εισιτηρίων, που ανέρχεται σε 70 ευρώ για κάθε κάθισμα. Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου χώρου στάθμευσης, την ημέρα διεξαγωγής της ΕΚΟ Super Special Stage, η πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή της Μαρίνας Καλλιθέας θα επιτρέπεται μόνο πεζή.

Για όσους επιλέξουν να παρακολουθήσουν τα περάσματα των αγωνιζομένων από άλλα σημεία της διαδρομής, η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε διάφορα σημεία, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τα μέτρα ασφαλείας. Αναλυτικές οδηγίες για τις προσβάσεις θεατών θα αναρτηθούν στο www.acropolisrally.gr, ενώ, ειδικότερα ως προς τους χώρους, στην Εσπλανάδα που περνάει πάνω από την Πλατεία Νερού, θα φιλοξενηθεί και το Rally Village του αγώνα.

H υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε 150 χώρες στον κόσμο. Στην Ελλάδα, τη «ζωντανή» εικόνα θα μεταδώσουν οι ΕΡΤ και COSMOTE TV.

Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά μέσω του viva.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.