Με την ίδια συνταγή το Φθινοπωρινό Ράλλυ

By  |  0 Comments

Με την ίδια πετυχημένη συνταγή του 2021 θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου το myKTEO 10ο Φθινοπωρινό Ράλλυ από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ). Ονομαστικός χορηγός είναι το myKTEO, ενώ τον αγώνα στηρίζει η Clevermedia. Στο πλευρό των οργανωτών βρίσκονται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Δελφών. Ο αγώνας αποτελεί τον τέταρτο και τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, από τις 16.00 έως τις 18.00 θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις του myKTEO που βρίσκονται στο Βιοτεχνικό Πάρκο Άμφισσας, λίγο έξω από την Ιτέα. Την ίδια ημέρα, στις 20:30, η Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας θα φορέσει τα γιορτινά της και θα φιλοξενήσει την Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα. Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αγαπημένες, ακροπολικές ειδικές διαδρομές! Τα πληρώματα θα εξέλθουν στις 09:00 από το Service Park που θα φιλοξενείται στη Μαρίνα της Ιτέας και θα κατευθυνθούν στις Ειδικές Διαδρομές «Αγία Ευθυμία» (10.04 km) και «Καρούτες» (20.58 km). Έπειτα από το μεσημεριανό Service, οι αγωνιζόμενοι θα επιστρέψουν για το δεύτερο πέρασμα από τις Ειδικές Διαδρομές «Αγία Ευθυμία» και «Καρούτες». Power Stage του αγώνα είναι η Ειδική Διαδρομή «Άμφισσα», μήκους 14.28 km, η οποία θα ολοκληρώσει το myKTEO 10ο Φθινοπωρινό Ράλλυ. Μετά από 76 αγωνιστικά χιλιόμετρα και298 συνολικά, τα πληρώματα θα τερματίσουν στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας στις 16.24. Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στις 18.00 στον ίδιο χώρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, έως την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 23.59. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω του ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ (www.e-omae-epa.gr).

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 8087267, email: agonistiko.auto@gmail.com, www.agonistiko.gr.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.