Χωρίς προβλήματα οι Βασίλης και Ιωάννης Βελάνης

By  |  0 Comments

Η περιπέτεια του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις για το πλήρωμα της VE2 Rally Team που απαρτίζεται από τους Βασίλη και Ιωάννη Βελάνη ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης με τη διεξαγωγή της υπερειδικής διαδρομής στην Πλατεία Νερού, η οποία συγκέντρωσε χιλιάδες θεατές. Η συνέχεια περιλάμβανε 5 ειδικές διαδρομές την Παρασκευή στα βουνά της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας.

Το δίδυμο της ομάδας, έχοντας στα χέρια του το πολύ καλά προετοιμασμένο Skoda Fabia Rally2 Evo της Topp Cars Rally Team είχε μουδιασμένο ξεκίνημα στις πρωινές ειδικές διαδρομές πέριξ του Λουτρακίου: «Όντας εκτός μπάκετ για περίπου 12 μήνες, χρειάστηκε λίγος χρόνος προσαρμογής στο τσεχικό όπλο», δήλωσε ο οδηγός και συνέχισε: «Ειδική με ειδική, όμως, βρήκαμε γρήγορα τα πατήματά μας, ανεβάσαμε ρυθμό και είμαστε ευχαριστημένοι με την μέχρι τώρα απόδοσή μας, σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό Ράλλυ Ακρόπολις, εξαιτίας του λασπωμένου τερέν. Στην τελευταία μάλιστα ειδική της ημέρας επιλέξαμε να ελαττώσουμε ρυθμό, για να μη ρισκάρουμε κάποιο απρόοπτο, αφού υπήρχαν αρκετά πονηρά σημεία»

«Είμαστε στην πέμπτη θέση μεταξύ των Ελληνικών πληρωμάτων και το Σάββατο θα επιδιώξουμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας, να μείνουμε στο δρόμο και να προσφέρουμε θέαμα στους χιλιάδες φίλους του αθλήματος που θα κατακλύσουν τις τρεις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές της ημέρας», ήταν τα λόγια του Βασίλη Βελάνη, ο οποίος κατέληξε: «Το Ακρόπολις απαιτεί σεβασμό και θα μείνουμε πιστοί στη στρατηγική μας που μας αντάμειψε στις προηγούμενες εμφανίσεις μας»

Σημαντικές εταιρείες στηρίζουν τη φετινή προσπάθεια της VE2 Rally Team.

H My Zen by Groupama, κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία που προσφέρει απλά προγράμματα και υπηρεσίες ασφάλισης αυτοκινήτου που δίνουν την ελευθερία στον πελάτη να εστιάσει σε όσα είναι σημαντικά για εκείνον.

Η Singer, με πάνω από 165 χρόνια διεθνούς παρουσίας και ένα εμπορικό σήμα παγκοσμίου φήμης είναι συνώνυμο της ραπτομηχανής, της αξιοπιστίας και της άριστης ποιότητας, καθιστώντας τη θέση της εταιρείας ηγετική στον τομέα των ηλεκτρικών ειδών οικιακού εξοπλισμού.

H Toyotomi, ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά κλιματισμού με σημαντική θέση και δραστηριοποίηση στις αγορές των μεγάλων και μικρών ηλεκτρικών συσκευών και με δραστηριότητες σε περισσότερες από 12 ευρωπαϊκές χώρες.

Η Technohull, εταιρεία κατασκευής πολυτελών σκαφών υψηλών επιδόσεων, η Ergorom, κατασκευαστική εταιρεία με έδρα τη Ρουμανία που ειδικεύεται σε ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων και η vodka Serkova, ένα από τα κορυφαία ποτά της αγοράς.

Στο πλευρό της ομάδας θα είναι επίσης η Cosmote TV που προβάλλει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ στην Ελλάδα αλλά και τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και οι 4Τροχοί, το κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου της πατρίδας μας, με ιδιαίτερη ευαισθησία στους αγώνες και στις προσπάθειες των Ελληνικών πληρωμάτων.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις συνεχίζεται το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου με τη διεξαγωγή έξι ειδικών διαδρομών.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.