Δυναμικό ξεκίνημα για την MOBILITY 2023

By  |  0 Comments

Με εμφατικό τρόπο ξεκίνησε η Ελληνική Mobility που διεξάγεται στον προαύλιο χώρο του Golden Hall.

Μεγάλο αποδεικνύεται το ενδιαφέρον του κόσμου για να βιώσει από κοντά τις νέες εξελίξεις που έφερε στη ζωή μας η ηλεκτροκίνηση και η υβριδική τεχνολογία.

Μέχρι και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες της Mobility θα έχουν την δυνατότητα, πρώτοι, να γνωρίσουν από κοντά αυτοκίνητα και τεχνολογίες που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στην Ελλάδα.


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα λοιπόν παρουσιάζονται στην Mobility:

• Η αυτοκινητοβιομηχανία MG Motor, αποκαλύπτοντας δύο από τα πιο δυναμικά αυτοκίνητά της.

• Σε πρώτη Πανελλαδική παρουσίαση τα αυτοκίνητα Kia EV9 και EV6 GT, Dacia Spring, Hyundai Kona Electric, MG4, MG ZS EV, Renault Megane E-TECH, Mercedes EQS και άλλα.

• Παρούσα και η ΔΕΗ Blue με νέους φορτιστές και προτάσεις ταχείας φόρτισης, και  ένας από τους μεγαλύτερους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές στην Ελλάδα, η NOS, που θα παρουσιάσει τα νέα ιδιαίτερα της ασφαλιστικά προγράμματα για όλους.

• Οι πιο δυναμικές προτάσεις στην Ελληνική αγορά στα δημοφιλή πλέον microcars δίνουν το παρόν στην Mobility, με τις XEV Yoyo, Zhidou και Biro.

• Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα και για ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες και scooters τα οποία θα βρίσκονται στο Golden Hall, με τις Zero, Seat και RAY να δεσπόζουν!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Mobility 2023 οι επισκέπτες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βιώσουν τις νέες τεχνολογίες που μπήκαν στην καθημερινότητά μας μέσα από τα προϊόντα που τις ενσαρκώνουν στην πιο εξελιγμένη εκδοχή τους.

Παράλληλα, στο περιθώριο της εκδήλωσης πραγματοποιούνται και test drives των περισσότερων μοντέλων από αυτά που θα προβληθούν στο event, όπως και microcars και ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες και scooters.

Η Mobility 2023 συνεχίζεται και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ωράριο λειτουργείας:

  • Καθημερινές: 17.00-21.00
  • Σάββατο: 11.00-20.00

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.