Η επιστροφή της MG (video)

By  |  0 Comments

Η επιστροφή της MG στην Ελληνική αγορά είναι γεγονός! Και αυτό οφείλεται στο ότι αποτέλεσε μέρος του οράματος του Ομίλου Συγγελίδη, ο οποίος δημιούργησε και συνεχίζει να επεκτείνει στην Ελλάδα ένα πρωτοποριακό αυτοκινητιστικό οικοσύστημα εναρμονισμένο στον ραγδαία  μεταβαλλόμενο χώρο της κινητικότητας.

Προβλέποντας τις εξελίξεις και τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς στην αυτοκίνηση, η Syngelidis Automotive Companies κάνει στοχευμένες επιλογές και ενέργειες. Η πλέον πρόσφατη είναι αυτή της αποκλειστικής εισαγωγής και διανομής της MG.

Η MG Motor που με πορεία σχεδόν ενός αιώνα, έχει γράψει τις δικές της χρυσές σελίδες στην παγκόσμια ιστορία της αυτοκίνησης, έρχεται εκ νέου, με απόλυτα σύγχρονες προτάσεις στη γκάμα των μοντέλων της, να επαναπροσδιορίσει τον όρο του Value for Money και να προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το αυτοκίνητο με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους. Ως μέλος του Ομίλου εταιρειών SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation), ενός εκ των σημαντικότερων Κατασκευαστών στην αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως, η MG έχει το προνόμιο να διαθέτει ό,τι καλύτερο υπάρχει σε τεχνολογικό επίπεδο, τόσο για το hardware των αυτοκινήτων της, όσο και για το software.

Να θυμίσουμε πως η SAIC Motor είναι η 6η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο, ενώ έγινε ο πρώτος Όμιλος Εταιριών αυτοκινήτου στην Κίνα, του οποίου οι ετήσιες πωλήσεις ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια οχήματα και δεν είναι καθόλου τυχαία η συνεργασία με κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες από τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά και την Ευρώπη. Τα μοντέλα της MG, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των Ευρωπαίων οδηγών και προσφέρονται ως πραγματικά έξυπνα, βιώσιμα και οικονομικά, έχοντας σχεδιαστεί ανάλογα, ξεκινώντας από “λευκό χαρτί”.

Η διάθεσή τους ήδη έχει αρχίσει σε κάποιες χώρες της Ευρώπης και τα σχόλια που έχουν αποσπάσει είναι έως και διθυραμβικά. Με προτάσεις για κάθε ανάγκη, η MG δείχνει έμπρακτα την πολύ εύστοχη τοποθέτησή της στην αγορά, κάτι που αναμένεται πως θα τονιστεί περαιτέρω και με την υποστήριξη του μεγαλύτερου Ομίλου Εταιρειών Αυτοκινήτου στην Ελλάδα, αυτή του Ομίλου Συγγελίδη – Syngelidis Automotive Companies, που αποτελεί εγγύηση για την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου, αλλά και την καλύτερη δυνατή προσέγγιση των αναγκών του αγοραστή, πριν αλλά και μετά την αγορά.

Ήδη το δίκτυο των επίσημων διανομέων και επισκευαστών έχει ξεκινήσει να λειτουργεί, με σημεία πώλησης και κάθετες μονάδες υποστήριξης που καλύπτουν όλη την Ελληνική επικράτεια. Σε όλα τα καταστήματα της MG, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά όλα τα μοντέλα της γκάμας με την οποία γίνεται το επαναλανσάρισμα της μάρκας στην Ελληνική αγορά. Μιλάμε για μια πολύ ενδιαφέρουσα ποικιλία επιλογών, που περιλαμβάνει συνολικά 7 προτάσεις μοντέλων και θα καλύψει ιδανικά όλες τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών, είτε θέλουν να ξεκινήσουν το “ταξίδι” τους στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, είτε να επιλέξουν κάποια από τις υβριδικές ή τις εκδόσεις με τους κινητήρες βενζίνης.

Ξεκινώντας από το MG ZS, που προσφέρεται στην ελληνική αγορά τόσο ως αμιγώς ηλεκτρικό, όσο και με δύο επιλογές κινητήρων βενζίνης, είναι το αυτοκίνητο με το οποίο η MG “συστήνεται” στην ελληνική αγορά.

Τα MG4 και MG5, είναι οι δύο αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις της γκάμας, που κάνουν τη διαφορά προσφέροντας ασυναγώνιστη τεχνολογία και ανάλογη τιμολογιακή προσέγγιση. Το MG4 έχει εκθειαστεί από τα αυτοκινητικά μέσα της Μεγάλης Βρετανίας, που παραδοσιακά είναι μια “δύσκολη” αγορά για κάθε κατηγορία αυτοκινήτου. Αντίστοιχα, το MG5 είναι μια μεγαλύτερη πρόταση με τις ίδιες αρετές, που ενσωματώνει ακόμα περισσότερα χρηστικά στοιχεία, όπως είναι η δυνατότητα φόρτισης συσκευών από τη μπαταρία του, με την τεχνολογία “Vehicle to Load”.

Ως μεγαλύτερη επιλογή και με σαφώς πολυτελή χαρακτήρα, βενζινοκίνητο ή plug-in υβριδικό, το MG HS έρχεται να δώσει την απόλυτη απάντηση στην κατηγορία των premium SUV.

Όλα τα μοντέλα της MG, καλύπτονται από την εργοστασιακή εγγύηση των 7 ετών, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια που προσφέρεται σε καινούργιο αυτοκίνητο στην αγορά. Με αυτή την καινοτομία, η MG διασφαλίζει πως κάθε κάτοχος νέου μοντέλου MG, απολαμβάνει την πιο άνετη οδηγική εμπειρία και θα εξακολουθήσει να το κάνει για 7 ξένοιαστα χρόνια. ( 7 έτη ή 150.000 χιλιόμετρα)

Η MG θα συνεχίσει με μοντέλα – εκπλήξεις, που θα έχουν υποδειγματική τοποθέτηση στην Ελληνική αγορά με τις ιδιαιτερότητές της και στη διαδρομή αυτή που ξεκινάει τώρα και ένα είναι απολύτως σίγουρο: Ολόκληρη η πορεία προς την κορυφή της Ελληνικής αγοράς, θα γίνει με τον τρόπο που αρμόζει σε μια εταιρεία με την ιστορία και τα χαρακτηριστικά που κάνουν την MG να ξεχωρίζει διαχρονικά.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

MG ZS
MG ZS 1.5 MT Exclusive 2WD 18.950 €
MG ZS 1.5 MT Luxury 2WD 20.550 €
MG ZS 1.0T AT Luxury Plus 2WD 25.150 €
MG HS
MG HS 1.5T MT Excite 2WD 27.900 €
MG HS 1.5T MT Exclusive 2WD 29.650 €
MG HS 1.5T MT Luxury 2WD 32.500 €
MG HS 1.5T DCT Exclusive 2WDm31.700 €
MG HS 1.5T DCT Luxury 2WD 34.250 €
MG EHS
MGeHS 1.5T AT Exclusive 2WD 40.500 €
MGeHS 1.5T AT Luxury 2WD 42.750 €
MG ZS EV
ZS MCE 51 Exclusive 35.950 € (27.950 €)
ZS MCE 72 Exclusive 40.650 € (32.650 €)
MG4 EV
MG4 EV 51 kWh Excite 32.250 € (24.448 €)
MG4 EV 64 kWh Exclusive 36.750 € (28.750 €)
MG5 EV
MG5 EV 51 kWh Exclusive 36.300 € (28.300 €)
MG5 EV 61 kWh Exclusive 40.800 € (32.800 €)

*Σε παρένθεση η τιμή μετά την επιδότηση

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.