Μία πρώτη γεύση

By  |  0 Comments

* Εκκίνηση στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα στο πλέον παραδοσιακό σημείο της εβδομηντάχρονης ιστορίας του αγώνα: «κάτω» από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης των Αθηνών και τον εμβληματικό Παρθενώνα!

*Η CarCenter έχει συμπληρώσει τα 40 Χρόνια δραστηριότητας στα αυτοκινητιστικά πεπραγμένα της Ελλάδας και το Ράλλυ Ακρόπολις γιορτάζει τα 70 Χρόνια του από την πρώτη του διοργάνωση.

* Οι δύο αυτοί οργανισμοί «συνευρέθηκαν» στην έναρξη του Ράλλυ Ακρόπολις 2023, παίρνοντας μία πρώτη γεύση του αγώνα που ουσιαστικά ξεκινάει την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου.

Οι Νώντας Καρανικόλας-Γιώργος Κακαβάς με το νέο FordFiestaRally3 ολοκλήρωσαν την Υπερειδική Διαδρομή στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, κάνοντας τον καλύτερο χρόνο στην κατηγορία τους Rally3 μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων.

Η Υπερειδική αυτή, του μόλις 1,5 χλμ, ήταν όντως μία πραγματικά πρωτότυπη ιδέα  των διοργανωτών, ώστε να πραγματοποιήσουν την SuperSpecialStage σε ένα χώρο διάσημο για τις καλοκαιρινές του συναυλίες!

Ωστόσο εδώ υπάρχει κάτι κοινό, μια και στην διεξαγωγή της Υπερειδικής Διαδρομής, η αρμονία των ήχων των εξατμίσεων, θα μπορούσε σε άλλη εκδοχή να είναι μία «ιδιότυπη» συναυλία…

Βέβαια, η πραγματική δράση ξεκινάει την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου, με 5 Ειδικές Διαδρομές, χωρίς μάλιστα την δυνατότητα ενδιάμεσου service.

Την συμμετοχή #53 των Νώντα Καρανικόλα-Γιώργου Κακαβά υποστηρίζουν, ως Μεγάλος Χορηγός η CARCENTER (εμπορία/service/κάθετη υποστήριξη αυτοκινήτων Ford), οι εταιρείες ΕΛΤΡΕΚKΑ – Castrol (eltrekka διανομή λιπαντικών), STOREYOURCAR (συντήρηση ιστορικών & συλλεκτικών αυτοκινήτων), TotalPack (carparts& accessories)  και DoulakisParts (ανταλλακτικά αυτοκινήτων), ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το ATHENSVOICE mediagroup.

Ο Νώντας Καρανικόλας είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι την σημερινή ημέρα την περιμέναμε αλλιώς. Να είναι δηλαδή μία ημέρα χαράς και γιορτής για τους φίλους του αυτοκινήτου, αλλά και όλους τους Έλληνες. Όμως τα όσα δραματικά εξελίσσονται με τις πλημμύρες τις τελευταίες ημέρας στην χώρα μας έχουν ‘’βαρύνει’’ όλους και το μυαλό μας είναι σε όσους δοκιμάζονται. Σε αγωνιστικό επίπεδο η Υπερειδική δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να βγάλεις συμπεράσματα, είναι κυρίως για τον κόσμο που αναζητεί θέαμα και ήχους μιας και μπορεί να παρακολουθήσει την ελίτ του WRC με ασφάλεια. Εμείς κινηθήκαμε προσεκτικά, όσο σβέλτα χρειάστηκε και μάλιστα θα εντοπίσω ότι σε σχέση με το ίδιο αυτοκίνητο που είχαμε πέρυσι, αυτό εδώ έχει διαφορετικά φρένα , πιο κοντές σχέσεις στο κιβώτιο και διαφορετικό setup στις αναρτήσεις.»

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ CARCENTER

Την Υπερειδική Διαδρομή στην Πλατεία Νερού, ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα και οι άλλες δύο συμμετοχές που υποστηρίζει τεχνικά η CarCenter και ρίχνονται και αυτοί στην «μάχη» του πραγματικού αγώνα.

Αναφερόμαστε στο πλήρωμα #55 Σπύρος Γαλεράκης-Κώστας Σούκουλης με το ολοκαίνουργιο FordFiestaRally3 του CarCenter στα χρώματα DavantiTyres, όπως και στην ιδιωτική συμμετοχή #51 των Γιώργου Βασιλακη-Νίκου Ιντζόγλου με το FordFiestaR5.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.