Όλα έτοιμα για την τελευταία παράσταση του πρωταθλήματος

By  |  0 Comments

Με την πανηγυρική εκκίνηση που έλαβε χώρα στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας ξεκίνησε το myKTEO 10ο Φθινοπωρινό Ράλλυ, ο τελευταίος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Tα 30 πληρώματα που εκκινούν στον αγώνα καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο και πλέον είναι έτοιμα να ριχτούν στη μάχη με το χρονόμετρο στις 5 Ειδικές Διαδρομές της Κυριακής. Μπορεί ο τίτλος του Πρωταθλητή Ελλάδος να έχει κριθεί, ωστόσο αναμένονται ωραίες κόντρες στην F2 και στις επιμέρους κατηγορίες, όπου τα «μέτωπα» είναι ανοιχτά.

Οργανωτής είναι το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), ενώ ονομαστικός χορηγός είναι το myKTEO. Τον αγώνα στηρίζουν η Seajets, η Clevermedia και η Peugeot Γκάλλο Α.Ε., ενώ στο πλευρό των οργανωτών βρίσκονται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Δελφών.

Οι οδηγοί στις δηλώσεις τους στάθηκαν στην ωραία επιλογή των ειδικών, ενώ δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους για τη σκληρότητα των ακροπολικών διαδρομών.

Το πρόγραμμα

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αγαπημένες, ακροπολικές ειδικές διαδρομές! Τα πληρώματα θα εξέλθουν στις 09:00 από το Service Park που θα φιλοξενείται στη Μαρίνα της Ιτέας και θα κατευθυνθούν στις Ειδικές Διαδρομές «Αγία Ευθυμία» (10.04 km) και «Καρούτες» (21.04 km). Έπειτα από το μεσημεριανό Service, οι αγωνιζόμενοι θα επιστρέψουν για το δεύτερο πέρασμα από τις Ειδικές Διαδρομές «Αγία Ευθυμία» και «Καρούτες». Power Stage του αγώνα είναι η Ειδική Διαδρομή «Άμφισσα», μήκους 14.28 km, η οποία θα ολοκληρώσει το myKTEO 10ο Φθινοπωρινό Ράλλυ. Μετά από 76 αγωνιστικά χιλιόμετρα και298 συνολικά, τα πληρώματα θα τερματίσουν στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας στις 16.24. Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στις 18.00 στον ίδιο χώρο.

Ζωντανά Αποτελέσματα: https://www.infomega.gr/live/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.