Στο βάθρο του Ράλλυ Ακρόπολις οι Χαλκιάς – Κομνός με το Clio Rally3

By  |  0 Comments

Άκρως επιτυχημένο ήταν το επετειακό, Ράλλυ Ακρόπολις για την Χαλκιάς Racing Team και τους Θέμη Χαλκιά, Νικόλαο-Αδάμ Κομνό καθώς το πλήρωμα κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων. Επιπρόσθετα η συμμετοχή κατέλαβε την 6η θέση στην κατηγορία WRC3 που αγωνίζονται τα αυτοκίνητα προδιαγραφών Rally3 και την 26η θέση σε επίπεδο γενικής κατάταξης αγώνα.

Θέμη Χαλκιάς: “Είναι μία υπέροχη στιγμή για εμένα καθώς έχουμε ξεκινήσει ένα νέο project με το Renault Clio Rally3 από την αρχή της χρονιάς και όλη η δουλειά και η προσπάθεια ανταμείβεται. Βοηθάμε στην εξέλιξη του Clio Rally3 την Alpine Racing το οποίο για πρώτη φορά αγωνίστηκε με αγωνιστική βενζίνη σε αγώνα του WRC και μάλιστα σε έναν τόσο δύσκολο και απαιτητικό αγώνα όπως το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα σημαντικό πρόβλημα σε όλο σχεδόν το ράλλυ καθώς αρχικά χάσαμε την προστατευτική ποδιά και στη συνέχεια σε ένα πέρασμα από νερά τα βεντιλατέρ μας τέθηκαν εκτός λειτουργίας. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν να οδηγούμε προσεκτικά και σε υποδεέστερο από τον εφικτό ρυθμό εκμεταλλευόμενοι με την εμπειρία μας ώστε να προστατεύσουμε το αυτοκίνητο από πέτρες και υψηλές θερμοκρασίες.

Η προσπάθεια μας δικαίωσε καθώς στο 15ο Ράλλυ Ακρόπολις της καριέρας μου καταφέραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον συνοδηγό μου Νικόλαο-Αδάμ Κομνό για την δυναμική και την αγωνιστικότητα που προσδίδει εντός και εκτός αγωνιστικού καθώς και όλα τα μέλη της Χαλκιάς Racing Team που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους τόσο κατά την πολυήμερη και πολύωρη προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια του δύσκολου φετινού αγώνα. Μεγάλη η υποστήριξη της Eldon’s και της Euroins που πιστεύουν σε εμάς τα τελευταία χρόνια, της Teoren Motors που αγκάλιασε το εγχείρημα του Clio Rally3 καθώς και των υπολοίπων υποστηρικτών μας. Θέλω όμως κλείνοντας να ευχαριστήσω από καρδιάς τους θεατές που σε κάθε μας πέρασμα μας έδωσαν ώθηση και δύναμη για να συνεχίσουμε προς τον τερματισμό. Και του χρόνου με υγεία!”

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.