Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό EX30 είναι εδώ (video)

By  |  0 Comments

Σπάνια μία «πρώτη παρουσίαση» δημιουργεί τόσο ενθουσιασμό. Την ώρα που το λευκό σεντόνι αποκάλυπτε το νέο EX30, τα smartphone των 600 και πλέον καλεσμένων στο Four Seasons Astir Palace απαθανάτιζαν πυρετωδώς τη στιγμή που το πιο μικρό SUV της Volvo δικαίωνε τις μεγάλες προσδοκίες του κοινού από τη σουηδική εταιρεία.

Στην πιο μεγάλη και εντυπωσιακή εκδήλωσή της μέχρι σήμερα, η Volvo Car Hellas παρουσίασε το νέο μικρό Volvo που είναι μεγάλο σε τεχνολογία και πιστό στις αρχές του σκανδιναβικού design. Δημοσιογράφοι, μέλη του Επίσημου Δικτύου Volvo και πελάτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να περιεργαστούν το αμιγώς ηλεκτρικό EX30, καθώς και να συζητήσουν με την ομάδα της Volvo Car Hellas.

Μεγάλο σε ασφάλεια και τεχνολογίες, το μικρό premium SUV της Volvo αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του, με την έξυπνη σχεδίαση, την εκτεταμένη χρήση βιώσιμων υλικών, το δραστικά μειωμένο ανθρακικό αποτύπωμα και τις κορυφαίες επιδόσεις του. Συγχρόνως, με αυτονομία έως 480 χλμ. και χρόνο ταχείας φόρτισης 26 λεπτά (10-80%), απαντά πειστικά στα θέματα που απασχολούν σήμερα τους υποψήφιους χρήστες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Το EX30 συνιστά, επιπλέον, μία άκρως ελκυστική πρόταση για το ελληνικό κοινό και αναμένεται να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της Volvo στην Ελλάδα. «Τα προηγούμενα 5 χρόνια πετύχαμε πολλά, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και στην εξυπηρέτηση του πελάτη μέσω της εισαγωγής πρωτοποριακών συστημάτων και υπηρεσιών», ανέφερε στην ομιλία του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas Νίκος Γιαννουσάς. «Βλέποντας τα νέα Volvo, όπως το EX30, αλλά και τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μας που αναμένονται στη συνέχεια, είμαι σίγουρος ότι τα χρόνια που ακολουθούν θα είναι τα πιο πετυχημένα και πιο δημιουργικά για τη Volvo στην Ελλάδα.»

To Volvo EX30 είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στους Επίσημους Διανομείς Volvo με τιμή από 37.572 ευρώ για την έκδοση Single Motor RWD Core των 272 ίππων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.