H ERGOTRAK αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των λεωφορείων Otokar

By  |  0 Comments

Η Otokar, μία από τις πλέον γνωστές εταιρίες λεωφορείων στην Ευρώπη, η οποία μεταφέρει εκατομμύρια επιβάτες με δεκάδες χιλιάδες λεωφορεία παγκοσμίως, ενισχύει την παρουσία της στην Ελληνική αγορά. 

Η  ERGOTRAK ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Otokar και παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ηλεκτρικό λεωφορείο 6,6 μέτρων e-CENTRO C κατά τη διάρκεια της Transport Show 2023.

Η Otokar, βασισμένη στην πολυετή εμπειρία της στο χώρο των επαγγελματικών οχημάτων, τις μηχανολογικές της δυνατότητες και την τεχνογνωσία της στα οχήματα εναλλακτικών καυσίμων, προσφέρει μια ιδανική γκάμα οχημάτων  για να ανταποκριθεί στις μελλοντικές ανάγκες και προσδοκίες των Ελλήνων οδηγών και επιβατών. Την τελευταία δεκαετία, το 7% των εσόδων της Otokar έχουν επενδυθεί στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D). Τα λεωφορεία Otokar, που κυμαίνονται από 6 μέτρα έως 21 μέτρα, χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά επιβατών σε σχεδόν 60 χώρες σε όλο τον κόσμο και κυρίως στην Ευρώπη.

e-CENTRO C, το compact ηλεκτρικό λεωφορείο

Tο e-CENTRO C, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να είναι απολύτως ευέλικτο, προσφέρει μια φιλική προς το περιβάλλον λύση, ιδανική, μεταξύ άλλων, για το κέντρο ιστορικών, τουριστικών πόλεων με στενούς δρόμους και ζώνες με μηδενικές εκπομπές αερίων. 

Το e-CENTRO C, μήκους 6,6 μέτρων, οδηγείται εύκολα, διαθέτει ηλεκτροκινητήρα μέγιστης ισχύος 140 kW και μέγιστης ροπής 1200 Nm και παρουσιάζει υψηλή απόδοση ακόμη και στους πιο απότομους, ανηφορικούς δρόμους. Το λεωφορείο ξεχωρίζει καθώς είναι ελαφρύ και με χαμηλό κόστος λειτουργίας, παρέχοντας μειωμένο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας για τους φορείς των δημόσιων μεταφορών.

Οι μπαταρίες Li-ion NMC 110 kW του e-Centro μπορούν να φορτιστούν πλήρως σε μόλις 1,5 ώρα, προσφέροντας αυτονομία 200 km με μία μόνο φόρτιση. Διατίθεται επίσης δυνατότητα φόρτισης επί του οχήματος. Επιπλέον, η λειτουργία αναγέννησης κατά την πέδηση επιτρέπει έως και 25% ανάκτηση ενέργειας από το φρενάρισμα και την επιβράδυνση κατά την κίνηση στην αστική κυκλοφορία.

Η τοποθέτηση των μπαταριών κάτω από το δάπεδο δημιουργεί ευρύχωρο εσωτερικό και επιτρέπει στο λεωφορείο να μεταφέρει έως και 32 επιβάτες. Με σχεδιασμό χαμηλού δαπέδου, το e-CENTRO C προσφέρει άνετες διαδρομές για όλους τους επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με κινητικές δυσκολίες οι οποίοι χρησιμοποιούν αμαξίδια.

H ERGOTRAK, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες εισαγωγής, διανομής και υποστήριξης οχημάτων και μηχανημάτων στην Ελληνική αγορά, προσφέρει στοχευμένες και απολύτως επιτυχείς λύσεις τόσο για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις όσο και για τον κλάδο των δημόσιων  και αστικών μεταφορών.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.