«Toyota Dream Car Contest»: Ο Διεθνής Διαγωνισμός Ζωγραφικής της TOYOTA

By  |  0 Comments

Ο ελληνικός διαγωνισμός πραγματοποιείται από σήμερα μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2024

Ο αγαπημένος θεσμός ζωγραφικής «Toyota Dream Car Contest» ξεκινάει για 17η χρονιά και προσκαλεί τα παιδιά να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους και να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από τη ζωγραφική, σχεδιάζοντας το αυτοκίνητο των ονείρων τους.

Εδώ και 16 χρόνια, τα παιδιά που συμμετέχουν στον διαγωνισμό ζωγραφικής “Toyota Dream Car Contest” αφήνουν τη φαντασία τους να ανακαλύψει έναν διαφορετικό κόσμο. Μέσα από τα μάτια και τη δημιουργικότητα τους, αναδύεται ένα καλύτερο ‘αύριο’, όπου αυτοκίνητα έχουν πρωτοποριακές, ακόμα και …εξωπραγματικές τεχνολογίες, ικανότητες ή/και σχεδιασμό.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, από τις 16 Οκτωβρίου 2023 μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2024, επίδοξοι μικροί ζωγράφοι από όλη την Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στον ελληνικό διαγωνισμό «Toyota Dream Car Contest» που διοργανώνει η Toyota Ελλάς και να διεκδικήσουν ένα από τα τρία βραβεία που δίνονται σε κάθε ηλικιακή κατηγορία. Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός απευθύνεται σε τρεις κατηγορίες: παιδιά έως και 7 ετών, παιδιά από 8 έως 11 ετών και παιδιά από 12 έως 15 ετών.

Οι τρεις νικητές της κάθε κατηγορίας που θα επιλεχθούν από την κριτική επιτροπή, θα κερδίσουν ένα υπέροχο δώρο. O διαγωνισμός, όμως, δε σταματάει εδώ, καθώς οι ζωγραφιές των 9 νικητών που θα διακριθούν στον ελληνικό διαγωνισμό, θα αναμετρηθούν σε παγκόσμιο επίπεδο με τις ζωγραφιές των νικητών των υπόλοιπων χωρών, και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα από τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα.

Τι χρειάζεται για να συμμετάσχει κανείς στον διαγωνισμό της Toyota; Αρχικά σίγουρα φαντασία και όρεξη για δημιουργία! Τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους σε ένα χαρτί Α3 ή Α4, χρησιμοποιώντας υλικά όπως ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, τέμπερες, κηρομπογιές ή ακόμα και να το σχεδιάσουν στον υπολογιστή. Οι συμμετέχοντες καλούνται να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη, δίνοντας ζωή σε πρωτότυπες ιδέες για το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας. Με τη δημιουργική τους προσέγγιση, αποκαλύπτουν πώς μια παιδική ζωγραφιά μπορεί να αποτελέσει το όχημα για έναν καλύτερο κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις, καθώς και τη φόρμα συμμετοχής πατήστε εδώ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.