Με 44 πληρώματα

By  |  0 Comments

Αύριο το πρωί και ώρα 11:00 από το Λιμάνι της Νέας Κίου Αργολίδας θα εκκινήσουν 44 πληρώματα για την διεξαγωγή του  17ου ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ  εκδήλωση Regularity του AC3 για  ιστορικά αυτοκίνητα άνω των 30 ετών.

Στην λίστα συμμετοχών περιλαμβάνονται και 2 πληρώματα από Βέλγιο και Βουλγαρία,  για  3η συνεχή χρονιά δηλώνοντας ενθουσιασμένα από την φιλοξενία και τις ομορφιές της Πελοποννήσου!

Με  επίκεντρο την Αργολίδα τα  πληρώματα θα ταξιδέψουν προς ημιορεινές και ορεινές περιοχές Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας, ανασυγκρότηση στον Κοσμά Νότιας Κυνουρίας, επιστροφή στην Ν. Κίο για το τέλος της 1ης  ημέρας, και από το ίδιο σημείο επανεκκίνηση την 2ης ημέρα,  19/11/2023 για συνέχιση της διαδρομής προς Κορινθία.  

Ο τερματισμός  και το γεύμα απονομής επάθλων στους νικητές και διακριθέντες  θα  πραγματοποιηθεί  στις  19/11/2023, Κυριακή 15:00 στις Μυκήνες, στο Restaurant Agamemnon Palace.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.