Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Χρυσός και διπλά Ασημένιος στα HR Awards 2023

By  |  0 Comments

Με τρεις σημαντικές διακρίσεις επιβραβεύθηκε ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στον θεσμό των Βραβείων HR Awards 2023 διοργάνωσης Boussias Events. Οι διακρίσεις αφορούν τις σημαντικές πρωτοβουλίες του οργανισμού τόσο στην ανάπτυξη και την εξέλιξη των ανθρώπων του, όσο και στα καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία που έχει εφαρμόσει στις διαδικασίες διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού του εξασφαλίζοντας ένα σύγχρονο, υγιές και συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη βραβεύθηκε με:

• Gold βραβείο στην κατηγορία “Best Organizational Collaboration and Trust Initiative” με την υποψηφιότητα “RiseUpLeaders – Saracakis Succession Planning” για το πρωτοποριακό σύστημα εσωτερικής ανάδειξης των νέων στελεχών του.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που λαμβάνει χώρα ανά τακτά χρονικά διαστήματα εντός του οργανισμού. Μέσω μιας σειράς συστηματικών συναντήσεων και με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων, προάγεται η αναγνώριση και η προώθηση νέων ταλαντούχων εργαζομένων του Ομίλου. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η ανάπτυξή τους, ενώ παράλληλα προάγονται οι αξιοκρατικές μέθοδοι και καλλιεργείται ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης σε όλες τις ιεραρχικές βαθμίδες.

• Silver βραβείο στην κατηγορία “Best Digital Transformation Programmes” με την υποψηφιότητα “NextGen HR: Advancing Human Resources in the Digital Age” για την καινοτόμο προσέγγισή του όσον αφορά την ψηφιοποιήση των διαδικασιών του τμήματος ανθρωπίνου δυναμικού καθώς και των ψηφιακών εργαλείων εσωτερικής επικοινωνίας που έχει εφαρμόσει.

Μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης και ενός καινοτόμου προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού του τμήματος ανθρωπίνου δυναμικού, ο Όμιλος τα τελευταία χρόνια ενσωμάτωσε μια σειρά από προηγμένα ψηφιακά εργαλεία στις διαδικασίες του, καταφέρνοντας να αυξήσει την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα. Με αυτόν τον τρόπο, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη κατάφερε να βελτιώσει την εμπειρία των εργαζομένων του επιταχύνοντας την ανάπτυξη του οργανισμού συνολικά και αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις προκλήσεις, τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού του περιβάλλοντος.

• Silver βραβείο στην κατηγορία “Best Talent Management & Retention Initiative” με την υποψηφιότητα «Promotion from Within Culture» για την πολιτική που εφαρμόζεται ενεργά για την εξέλιξη των ανθρώπων του και η οποία αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του DNA του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.