Ράλλυ Μόντε Βοστίτσα στις 26 Νοεμβρίου

By  |  0 Comments

Το Αθλητικό Σωματείο Α.Λ.Μ.Α – ΑΙΓΙΟΥ ανακοινώνει τη διοργάνωση του αγώνα “5ο 4ΤΡΟΧΟΙ RALLY REGULARITY Monte Vostitsa“ που πραγματοποιείται ύστερα από έγκριση της ΟΜΑΕ.

Αυτός ο σπουδαίος αγώνας αποτελεί τον τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος RALLY REGULARITY Ιστορικών αυτοκινήτων της ΟΜΑΕ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της ορεινής Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων.

Οι δρόμοι αυτής της περιοχής διακρίνονται για τις θεαματικές και τεχνικές ειδικές διαδρομές τους, οι οποίες έχουν γράψει ιστορία στους αγώνες RALLY. Το χειμερινό τοπίο, η ιστορία και τα παραδοσιακά χωριά της περιοχής είναι βέβαιο πως θα μαγέψουν και θα αποζημιώσουν τους συμμετέχοντες και τους θεατές.

Την ονομασία και την στήριξη του φετινού αγώνα, έχει το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ με την ιστορία των 43ών ετών παρουσίας στο χώρο του αυτοκινήτου, αγωνιστικού και μη. Σημαντική η στήριξή και της «ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ – ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟY Ο.Ε.».

Η εκκίνηση, ο τερματισμός και η απονομή του αγώνα θα λάβουν χώρα την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στο παλαιό λιμάνι στο Αίγιο, έναν φιλόξενο χώρο μεγάλης έκτασης με εύκολη πρόσβαση για όσους φίλους θέλουν να θαυμάσουν από κοντά τα υπέροχα αυτά ιστορικά αυτοκίνητα του αγώνα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.alma-aigiou.gr.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.