Νέες εκδόσεις για το MG4 EV

By  |  0 Comments

Η γκάμα του ηλεκτρικού MG4 εμπλουτίζεται τώρα με δύο νέους κινητήρες. Αυτοί αποτελούνται από το MG4 EV 77kWh στην έκδοση LUXURY και από το MG4 EV 64kWh XPOWER 4WD.

Όπως αναφέρει η ονομασία της πρώτης έκδοσης, ο ηλεκτροκινητήρας της έκδοσης των 77kWh θα προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία που φθάνει τα 520 km κατά WLTP με μία πλήρη φόρτιση και μεγαλύτερη ισχύ 180 kw. Από την άλλη πλευρά το XPOWER πρόκειται να κυριαρχήσει στους δρόμους χάρη στους 435 ίππους, χαρίζοντας πραγματικά συγκλονιστικές επιδόσεις!

Το XPOWER έρχεται με δύο ηλεκτροκινητήρες των 204 ίππων εμπρός και 231 ίππων πίσω, οι οποίοι αποδίδουν συνδυαστικά 435 ίππους και 600 Nm ροπή. Επιπρόσθετα, τα δύο ηλεκτρομοτέρ εξασφαλίζουν χαρακτηριστικά τετρακίνησης, ενώ επίσης το σύστημα διαθέτει λειτουργία launch control για επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,8 sec.!

Νέοι Χρωματισμοί
MG4 EV 77kWh LUXURY
Όσον αφορά τα εσωτερικά χρώματα της έκδοσης LUXURY, πλέον προστίθεται νέο εσωτερικό δίχρωμο χρώμα Γκρι – Λευκό το οποίο θα διατίθεται με επιπλέον χρέωση. Σημειώνεται πως το νέο χρώμα εσωτερικού προσφέρεται μόνο στην έκδοση LUXURY και άρα μόνο για τον κινητήρα στην έκδοση των 77kWh.

Όσον αφορά στα εξωτερικά χρώματα της έκδοσης LUXURY, αυτά χαρακτηρίζονται από διχρωμίες της οροφής και του υπόλοιπου πλαισίου του αμαξώματος. Συγκεκριμένα η οροφή διατίθεται σε μαύρο χρώμα και υπάρχει η επιλογή να συνδυαστεί με τα έως τώρα χρώματα στα οποία διατίθενται και οι υπάρχουσες εκδόσεις.

Η ξεχωριστή εμφάνιση του ηλεκτρικού μοντέλου, δίνει το στίγμα από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα το αντικρίσει κανείς, καθώς είναι δυναμικό και καλαίσθητο με ένα τρόπο που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας ματιά. Τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα και η μάσκα εμπρός, δίνουν το στίγμα της σπορ διάθεσης του μοντέλου που είναι ιδιαίτερα μοντέρνο και ελκυστικό και με τις λεπτομέρειες αυτές καθίσταται μια από τις πλέον “φρέσκες” προτάσεις της αγοράς. Πίσω από την εντυπωσιακή σχεδίαση των προβολέων, “κρύβεται” και μια πολύ υψηλή τεχνολογία μια και το φωτεινό σύνολο αποτελείται από 28 μονάδες LED, ενώ από 36 LED το κάθε ένα, αποτελούνται τα φλας του αυτοκινήτου. Αντίστοιχα, μεγάλη εντύπωση κάνει και το πίσω μέρος, στο οποίο η σχεδίαση φαίνεται να κορυφώνεται σε ότι έχει να κάνει με το σύνολο του μοτίβου της αισθητικής που αποκαλύπτεται. Όπως και εμπρός, έτσι και πίσω, τα φωτιστικά σώματα έχουν κυρίαρχο ρόλο στη διαμόρφωση μιας φουτουριστικής εικόνας υψηλής αισθητικής. Για το λόγο αυτό έχουν χρησιμοποιηθεί ούτε λίγο, ούτε πολύ 172 LED, δημιουργώντας ένα σύνολο ιδιαίτερα ευχάριστο και σίγουρα “προάγγελο” των εξελίξεων του μέλλοντος. Σημαντικό στοιχείο της εικόνας του πίσω μέρους, είναι και η πίσω αεροτομή κοντά στην οροφή που παραπέμπει σε αμιγώς σπορ κατασκευές.

Ο μεταλλικός επιλογέας για την κίνηση του αυτοκινήτου, τονίζει την premium διάθεση, κάτι που ενισχύεται και από την αίσθηση της πολυτέλειας που απολαμβάνουν και οι πίσω επιβάτες που έχουν πλούσιους χώρους στη διάθεσή τους. Πιο πίσω, θα βρουν τη θέση τους 363 λίτρα στο χώρο των αποσκευών, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί έως τα 1.177 με την αναδίπλωση του πίσω καθίσματος. Στα 4,3 μέτρα του μήκους του, το MG4 προσφέρει εξαιρετικούς χώρους για τους επιβάτες, τους κορυφαίους σε αυτή την κατηγορία μεγέθους με δεδομένο και το μήκος των 2,7 μέτρων του μεταξονίου. Οι επιβαίνοντες στο MG4 απολαμβάνουν την άνεση που τους προσφέρει και η πολύ καλά ρυθμισμένη ανάρτηση, σε ένα πλαίσιο που έχει ειδικά εξελιχθεί για να υποστηρίξει αμιγώς ηλεκτρική πρόταση. Η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος είναι 15 εκατοστά, τα οποία αποδεικνύονται παραπάνω από αρκετά για τις περιπτώσεις που ο οδηγός επιλέξει να κινηθεί μετά το τέλος της ασφάλτου.

Σε κάθε περίπτωση, το MG4 είναι ένα εξαιρετικό σύνολο που καταφέρνει και ξεπερνά τις προσδοκίες σε κάθε τομέα. Αναμφίβολα, μέσα στα πλεονεκτήματα του μοντέλου, πρέπει να συνυπολογίζεται η κορυφαία υποστήριξη από το μεγάλο πανελλαδικό δίκτυο της ελληνικής αντιπροσωπείας, η οποία προσφέρει το MG4 όπως και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα στη γκάμα της MG, με 7 χρόνια ή 150.000 χιλιόμετρα εγγύηση. Με την πραγματικά ασυναγώνιστη βασική τιμή του (μετά την κρατική επιδότηση του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”) των 24.448 ευρώ, το MG4 είναι με διαφορά η πιο ελκυστική πρόταση αγοράς ηλεκτρικού αυτοκινήτου σήμερα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.