Έτοιμος για άλλο ένα Ράλλυ Μόντε Κάρλο ο Ιορδάνης Σερδερίδης!

By  |  0 Comments

Παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ εκκινεί από το Ράλλυ Μόντε Κάρλο και θα έχει και φέτος ελληνική παρουσία.

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης θα συμμετάσχει για έκτη χρονιά στο φημισμένο Ράλλυ Μόντε Κάρλο, αυτή τη φορά οδηγώντας ένα Volkswagen Polo R5. Ο Έλληνας οδηγός, πρωταθλητής της κατηγορίας WRC Trophy το 2017 θα έχει δίπλα του τον έμπειρο Fred Miclotte. Και μαζί θα αγωνιστούν στην κατηγορία WRC Masters.

«Είμαι χαρούμενος που θα δώσω το παρών σε άλλο ένα Ράλλυ Μόντε Κάρλο. Πρόκειται για τον δυσκολότερο, από άποψη συνθηκών οδοστρώματος, αγώνα. Και αυτό αποτελεί πρόκληση για εμάς», ήταν τα πρώτα λόγια του Ιορδάνη Σερδερίδη, ο οποίος συνέχισε: «Οι περισσότερες ειδικές διαδρομές είναι στεγνές φέτος. Ωστόσο δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα τέτοιο Ράλλυ, τα πονηρά και συνάμα γλιστερά σημεία με πάγο. Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήσαμε τις καθιερωμένες αναγνωρίσεις. Πλέον είμαστε έτοιμοι να ριχτούμε στη μάχη με τα χρονόμετρα στο πρώτο ράλλυ της χρονιάς»

Αναφορικά με τα σχέδιά του για το 2024, ο Καβαλιώτης οδηγός δήλωσε: «Αποφασίσαμε φέτος να ακολουθήσουμε το θεσμό του WRC Masters. Ο οποίος απευθύνεται σε οδηγούς άνω των 50 ετών. Θα έχουμε στα χέρια μας ένα Volkswagen Polo προδιαγραφών R5. Ευελπιστούμε να το διασκεδάσουμε και γιατί όχι να διακριθούμε. Ο στόχος μας στον αγώνα είναι να κινηθούμε προσεκτικά στις νυχτερινές διαδρομές της Πέμπτης. Και να ανεβάσουμε ρυθμό τις επόμενες τρεις ημέρες. Θέλουμε να καταφέρουμε να τερματίσουμε την Κυριακή στο Μονακό. Και να κάνουμε υπερήφανους τους Έλληνες φίλους του σπορ που μας υποστηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Το Ράλλυ Μόντε Κάρλο ξεκινάει σήμερα με δύο νυχτερινές ειδικές διαδρομές και ολοκληρώνεται την Κυριακή 28 Ιανουαρίου. Τα πληρώματα θα κληθούν να αγωνιστούν σε 17 ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 324 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.