Νέα εποχή για το Baja Greece 2024

By  |  0 Comments

Μια νέα εποχή ξεκινάει για το Baja Greece το 2024 καθώς θα προσμετρά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Baja της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου – FIA.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την TOYO TIRES ως «Χρυσός Χορηγός» του Baja Greece. Που θα διεξαχθεί την περίοδο 22-25 Μαΐου 2024 στη Δυτική Μακεδονία και με έδρα τη πόλη του Άργους Ορεστικού.

Μια πολύ σημαντική συνεργασία με μια από της κορυφαίες εταιρίες ελαστικών που έρχεται να συμβάλλει στη διεξαγωγή ενός αγώνα με παγκόσμια προβολή.

Με τους αγωνιζόμενους να καλούνται να διανύσουν 800 και πλέον χιλιόμετρα με τα 560 εξ’ αυτών να είναι χρονομετρημένες και απαιτητικές χωμάτινες Ειδικές Διαδρομές, η ποιότητα, η αντοχή και η συνολική απόδοση των ελαστικών είναι βασικός παράγοντας για τη τελική νίκη με τα TOYO TIRES, που έχουν ως εταιρικό ρητό: “ωθούμενοι για να αποδώσουμε”, να είναι ο ιδανικός σύμμαχος για την κατάκτηση της κορυφής.

H TOYO TIRES είναι συνώνυμο της καινοτομίας, της ποιότητας, της απόδοσης και της άψογης εξυπηρέτησης που προσφέρει εδώ και 79 χρόνια. Οι εταιρείες της Toyo λειτουργούν στον τομέα της ανάπτυξης, της κατασκευής, των δοκιμών, της εμπορίας και της πώλησης στην Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Ωκεανία.

Η TOYO TIRES έχει αποκτήσει φήμη αξιοπιστίας σε όλο τον κόσμο. Στην Αμερική, τα ελαστικά της Toyo έχουν χαρακτηριστεί ως τα Καλύτερα Προϊόντα από εμπόρους ελαστικών που συμμετείχαν σε επτά Ετήσιες Έρευνες.

Την δεκαετία του 1980, η TOYO TIRES άρχισε να συμμετέχει σε αγώνες αυτοκινήτων των ΗΠΑ. Προς το τέλος της δεκαετίας, οι οδηγοί που χρησιμοποιούσαν τα προϊόντα της TOYO TIRES κέρδισαν πολλά πρωταθλήματα και έτσι ξεκίνησε η παράδοση της TOYO TIRES. Έχοντας κερδίσει σχεδόν κάθε μορφή πρωταθλημάτων, από πίστας  έως αγώνες εκτός δρόμους και πλαγιολίσθησης, η TOYO TIRES έχει καταξιωθεί στον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό χώρο αγώνων οδήγησης. Πιο σημαντικά, οι δραστηριότητες αυτές έχουν προσφέρει ανεκτίμητη γνώση και ενθουσιασμό που ωθεί σταθερά την TOYO TIRES στην δημιουργία των καλύτερων προϊόντων με νέες τεχνολογίες και καινοτομίες.

Το 2003, οι οπαδοί των αγώνων εκτός δρόμου δέχτηκαν με θετικά σχόλια το ελαστικό Open Country M/T. Σε αυτό, βρήκαν ένα ελαστικό με εξαιρετικό χειρισμό σε αγώνες εκτός δρόμου, με ανθεκτικότητα και μακρά ζωή πέλματος καθώς και με μια πιο δυναμική προοπτική, αφού παρέχει ομαλή και αθόρυβη οδήγηση στους αυτοκινητόδρομους. Το ελαστικό Open Country M/T έχει αποδείξει ότι δεν είναι μόνο ένα καταπληκτικό ελαστικό αλλά και παγκόσμιος πρωταθλητής σε αγώνες εκτός δρόμου. Πλέον η σειρά ελαστικών για οχήματα Εκτός Δρόμου και SUV περιλαμβάνει εκτενή γκάμα προϊόντων όπως τα PROXES SPORT SUV, PROXES T1 SPORT SUV, PROXES CF2 SUV, OPEN COUNTRY ATIII, OPEN COUNTRY U/T, OPEN COUNTRY A/T PLUS, OPEN COUNTRY M/T.

Στην Ελλάδα επίσημος αντιπρόσωπος της TOYO TIRES είναι η εταιρία ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. του ομίλου επιχειρήσεων Τουρνικιώτη, με πανελλαδικό δίκτυο διανομής και τοποθέτησης. Περισσότερες πληροφορίες για την Εταιρία και τα προϊόντα TOYO TIRES μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα: https://www.toyotires.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.