Οι εκλογές της ΦΙΛΠΑ

By  |  0 Comments

Ο Γιώργος Αλεβιζόπουλος είναι και τυπικά ο νέος Πρόεδρος της ΦΙΛΠΑ, μετά και τις χτεσινές αρχαιρεσίες. Το νέο ΔΣ συγκαλείται αύριο σε σώμα.

Ο νέος Πρόεδρος έλαβε 168 ψήφους. Ψήφισαν 191, ενώ υπήρχαν και 23 λευκά.

Ο Γιώργος Αλεβιζόπουλος είναι Ιατρός, απόφοιτος και κάτοχος διδακτορικού τίτλου, από το Πανεπιστήμιο Erlangen-Νυρεμβέργης, με μεταπτυχιακό στο Marketing και στο Business Management, από το Chartered Institute of Marketing και το London Business School αντίστοιχα.

Aπό το 1995 έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες στο χώρο της Υγείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό (KCI, Nycomed/Takeda & Johnson & Johnson). Μετά την επιστροφή του το 2015 από την Γερμανία, όπου για πολλά χρόνια ήταν επικεφαλής στο μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Χειρουργικό Εκπαιδευτικό Κέντρο της Johnson & Johnson και μέλος της διοικητικής ομάδας της J&J για την περιοχή EMEA, κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή στην εταιρεία AENORASIS S.A, μιας δυναμικά αναπτυσσόμενης Ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας (Όμιλος ΕΛΠΕΝ), με αρκετές διακρίσεις στην Ελληνική αγορά.

Είναι μέλος της ΕΑΣΕ και της ΕΕΦΑΜ και μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ σε δύο εταιρείες στη Γερμανία.

Η ενασχόλησή του με το ιστορικό αυτοκίνητο ξεκίνησε από τα φοιτητικά του χρόνια, όπου άρχισε να συλλέγει κλασσικά οχήματα, με έμφαση σε ιταλικά και γερμανικά μοντέλα που άφησαν εποχή. Έχει συμμετάσχει σε πολλούς ιστορικούς αγώνες Regularity στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με αρκετές διακρίσεις.

Είναι μέλος της ΦΙΛΠΑ από το 2013, ήταν Αντιπρόεδρος της Λέσχης στο απερχόμενο Δ.Σ, ενώ εκτέλεσε χρέη Προέδρου από τον Μάρτιο του 2023.

Ο μοναδικός του στόχος είναι να συμβάλλει όσο περισσότερο μπορεί στην αναβάθμιση της ΦΙΛΠΑ και γενικότερα στην προαγωγή του ιστορικού οχήματος, με ότι αυτό συνεπάγεται, στην Ελλάδα.

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Αποτελέσματα εκλογών ΦΙΛΠΑ

Πρόεδρος

191 ψήφισαν

Αλεβιζόπουλος 168

Λευκά 23

ΜΕΛΗ Δ.Σ (εκλέγονται 8)

Ψήφισαν 192

Άκυρα 1

Καγκάδη 189

Δεσύλλας 178

Ματσούκης 177

Φίλης 174

Παπαδάκης 170

Νομικός 167

Γεωργιάκος 157

Χατζηκωνσταντίνου 157

Μητρόπουλος 49

Κατσιγιάννης 38

Χόλης 35

Παντελάτος 31

Εξελεγκτική Επιτροπή (εκλέγονται 3)

Ψήφισαν 192

Λευκά 7

Δογάνης 162

Νικολαίδης 130

Θεοδοσίου 122

Τεχνική Επιτροπή (εκλέγονται 4)

Ψήφισαν 191

Ακυρα 1

Λευκά 2

Ρούσσινος 144

Ηλιού 139

Κοντός 112

Πάντος 77

Σφούνης 56

Μπογοσιάν 19

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.