Το νέο Citroën Holidays

By  |  0 Comments
  • Το Citroën Holidays, ένα πραγματικό Camper, παρουσιάστηκε στην Στουτγάρδη βελτιστοποιημένο μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια και προσφέρει μια άνετη ταξιδιωτική εμπειρία, χωρίς περιορισμούς.
  • Προερχόμενο από το πρόσφατα ανανεωμένο SpaceTourer, μοιράζεται τα ίδια χαρακτηριστικά, με μια  μοντέρνα και επιβλητική σχεδίαση
  • Προσφέρει έως και 4 χώρους για ύπνο, κουζίνα, αναιρούμενο τραπέζι, αναδιπλούμενη οροφή, περιστρεφόμενα μπροστινά καθίσματα και είναι πολύ πρακτικό για καθημερινή χρήση, με ελεγχόμενο μέγεθος και νέο υδραυλικό τιμόνι.

H Citroën έμεινε πιστή στην υπόσχεση που έδωσε το καλοκαίρι του 2023 για ισχυρή παρουσία της μάρκας στην κατηγορία «Van Life», παρουσιάζοντας το νέο της βαν σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις αναψυχής και ταξιδιών στην Ευρώπη: την CMT στη Στουτγάρδη. Το Citroën Holidays είναι ένα σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο βαν, το οποίο επιτρέπει σε έως και 4 άτομα να «αποδράσουν» με απόλυτη ελευθερία και μεγάλη άνεση, χάρη σε ένα γενναιόδωρο και άρτιο εσωτερικό. Εντός του οχήματος μπορούν να κοιμηθούν, να ετοιμάσουν γεύματα, να μοιραστούν στιγμές  με τους αγαπημένους τους και να ξυπνήσουν ανάμεσα σε εξαιρετικά τοπία.

Με την «Van Life» να έχει γίνει πράγματι κάτι παραπάνω από μια απλή «τάση», το Citroën Holidays έρχεται να χαρίσει ό,τι ακριβώς αναζητούν οι ταξιδιώτες: ένα κινητό σπίτι, που επιτρέπει την ευχάριστη και ασφαλή διανυκτέρευση στην καρδιά της φύσης.  Προκειμένου να ανταποκριθεί σε αυτές τις προσδοκίες της αγοράς, η Citroën, η οποία διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία όσον αφορά τα ευρύχωρα, λειτουργικά μοντέλα, επικεντρωμένα στην ψυχαγωγία και την άνεση, συνεργάστηκε με μια κορυφαία εταιρεία στην αγορά των μετασκευών , την Bravia Mobil, για την δημιουργία του Citroën Holidays. Προερχόμενο από το SpaceTourer, αυτό το επιπλωμένο βαν συνεχίζει την φιλοσοφία της Citroën για την προώθηση της ελευθερίας στην μετακίνηση, την πολυχρηστικότητα και την άνεση μέσα στο όχημα. Έξυπνα σχεδιασμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια  και εξοπλισμένο με τεχνολογίες υποβοήθησης οδήγησης τελευταίας γενιάς, το νέο βαν της Citroen αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα άνετο ταξίδι σε εξαιρετικά τοπία.

Είναι εξαιρετικά ευέλικτο και προσαρμοσμένο για περιπέτεια, ενώ αποδεικνύεται ιδιαίτερα πρακτικό στην καθημερινή χρήση. Σας επιτρέπει να ολοκληρώνετε καθημερινές αποστολές και να το διαμορφώνετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.  Μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Citroën Holidays να ξεχωρίζει είναι η νέα εταιρική ταυτότητα της Citroën που ξεχωρίζει στο μπροστινό μέρος, σε συνδυασμό με την νέα φωτεινή υπογραφή, η νέα κεντρική οθόνη αφής HD 10 ιντσών που  ενισχύει τη λειτουργικότητα με διευρυμένες και πιο έξυπνες λύσεις,  το νέο υδραυλικό τιμόνι με διάφορα ενσωματωμένα χειριστήρια, οι δύο συρόμενες πλευρικές πόρτες που διευκολύνουν την πρόσβαση στο όχημα, καθώς και η κάμερα οπισθοπορείας Top Rear Vision και το ηλεκτρικό χειρόφρενο που ενισχύουν την ευκολία στην στάθμευση.

Περισσότερες λεπτομέρειες  σχετικά με τη γκάμα του Holidays θα ανακοινωθούν κατά το άνοιγμα των παραγγελιών, σε επιλεγμένες αγορές, την άνοιξη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.