Η νέα CFMOTO 450MT στην Ελλάδα

By  |  0 Comments

Η πολυαναμενόμενη adventure μοτοσικλέτα 450MT της CFMOTO ήρθε και στην Ελλάδα, επιδεικνύοντας περήφανα τη δέσμευση της μάρκας στην καινοτομία και το πάθος για adventure μοτοσικλέτες.

Με τον δοκιμασμένο δικύλινδρο κινητήρα των 449 κυβικών της CFMOTO, η 450MT έχει σχεδιαστεί και εξελιχθεί για να καλύψει τις απαιτήσεις της adventure οδήγησης. Αυτός ο κινητήρας αποδίδει 43,4 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 44 Nm στις 6250 σ.α.λ., παρέχοντας στους αναβάτες τον τέλειο συνδυασμό ισχύος και ροπής για ένα συναρπαστικές διαδρομές.

Οι διπλοί άξονες ισορροπίας έχουν ενσωματωθεί για να βελτιώσουν την απόκριση του γκαζιού και να μειώσουν τους κραδασμούς, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και απολαυστική οδήγηση σε όλες τις συνθήκες. Με στροφαλοφόρο άξονα 270°, ο χαρακτηριστικός ήχος του κινητήρα CFMOTO προσθέτει απολαυστική επιτάχυνση. Με βάρος μόλις 175 κιλά χωρίς υγρά, το 450MT είναι μια ελαφριά και στιβαρή επιλογή για τους λάτρεις της Adventureοδήγησης.

Οι δυνατότητες της 450MT εντός και εκτός δρόμου ενισχύονται σημαντικά με τις premium αναρτήσεις KYB που προσφέρουν διαδρομή 200 χλστ., οι οποίες διαθέτουν ρυθμιζόμενη συμπίεση, απόσβεση επαναφοράς και προφόρτιση ελατηρίου.

Η εργονομία της μοτοσικλέτας έχει βελτιστοποιηθεί προσεκτικά για να παρέχει άνεση κατά τη διάρκεια ταξιδιών, διασφαλίζοντας παράλληλα τον απόλυτο έλεγχο σε offroad διαδρομές. Το offroad πνεύμα αυτής της adventure μοτοσικλέτας είναι ορατό στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το εντυπωσιακό «κουστούμι» και τη σχεδίασή της. Εξοπλισμένο με τροχούς 90/90-21 εμπρός και 140/70-18 πίσω, απόσταση από το έδαφος 220 χλστ. και άνετο ύψος σέλας 820 χλστ. (800 χλστ. με προαιρετικό χαμηλό κάθισμα), το 450MT είναι καλά προετοιμασμένο για να αντιμετωπίσει δύσκολες διαδρομές.

Για περαιτέρω βελτίωση των δυνατοτήτων εκτός δρόμου, οι αναβάτες έχουν τη δυνατότητα να απενεργοποιήσουν το ABS διπλού καναλιού BOSCH στον πίσω τροχό μέσω ενός αποκλειστικού κουμπιού στο τιμόνι. Επιπλέον, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) της BOSCH μπορεί να απεμπλακεί μέσω της φιλικής προς το χρήστη έγχρωμης οθόνης 5″ TFT, η οποία υποστηρίζει επίσης συνδεσιμότητα Bluetooth.

CFMOTO 450MT

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ

  • Παράλληλος Δικύλινδρος 4χρονος , υγρόψυκτος, 8-βάλβιδος, DOHC 449 κ.εκ.
  • Μέγιστη Ισχύς 43,4 ίπποι (32,5 kW) / 8500 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 44 Nm / 6.250 σ.α.λ.
  • Ρεζερβουάρ 17,5 λίτρων με αυτονομία άνω των 300 χλμ, βάρος άνευ υγρών 175 κιλά
  • Ελαστικά 21 ιντσών μπροστά / 18 ιντσών πίσω και 220 χλστ. απόσταση από το έδαφος για adventure χρήση
  • Ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας και ρυθμιζόμενη σέλα
  • Tractioncontrol και ABS από την Bosch απενεργοποιούμενα για Offroad χρήση από την θέση οδήγησης
  • KYB ρυθμιζόμενες αναρτήσεις με διαδρομή 200 χλστ. και δυνατότητα ρύθμισης απόσβεσης
  • TFT οθόνη με Bluetooth συνδεσιμότητα επιτρέποντας mirroring πλοήγησης, μουσική και κλήσεις.

CFMOTO 450MT: Προτεινόμενη τιμή λιανικής και δυνατότητα προπαραγγελίας

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι στα 5.990€ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν άμεσα να προχωρήσουν σε προπαραγγελία με παράδοση τον Απρίλιο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.