Κορυφαία επίδοση της Opel στην αγορά των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων

By  |  0 Comments

Την 1η θέση των πωλήσεων στην αγορά των αμιγώς ηλεκτρικών επιβατικών οχημάτων κατέκτησε η Opel. Η Γερμανική εταιρεία σημείωσε μερίδιο αγοράς 14,9%, αφήνοντας πίσω σημαντικούς “παίκτες” της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Η εν λόγω επίδοση αποδεικνύει τη συνέπεια της Opel στη στρατηγική εξηλεκτρισμού που έχει υιοθετήσει και ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Το 2024 αποτελεί έτος-ορόσημο για την Opel. Σηματοδοτεί την επέτειο των 125 χρόνων της Γερμανικής εταιρείας στην κατασκευή αυτοκινήτων. Η Opel θα γιορτάσει την επέτειο αυτή προσφέροντας μια πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα. Μέχρι το τέλος του έτους, κάθε μοντέλο Opel θα διαθέτει τουλάχιστον μία ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Η σημαντική εμπορική επιτυχία της Opel οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στο Opel Mokka-e. Το τολμηρό SUV, στην αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση, βρέθηκε στην 1η θέση των πωλήσεων στην αγορά των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην δημοφιλή κατηγορία των B-SUV, σημειώνοντας μερίδιο αγοράς 35%!

Πιστή στην αποστολή της να κάνει προσιτή την καινοτομία στους πολλούς, η Opel προσφέρει αυτή την περίοδο το ελκυστικό πρόγραμμα “Απόσυρσης & Ανταλλαγής”. Μέσω του προγράμματος αυτού, οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποσύρουν ή να ανταλλάξουν το παλιό, ενεργοβόρο αυτοκίνητό τους, προκειμένου να αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο Opel, με πιο “καθαρούς” κινητήρες, εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τεχνολογικές καινοτομίες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.