Είκοσι χρόνια χωρίς τον Πάνο (22/3/2004-22/3/2024)

By  |  0 Comments

Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια συνέβη αυτό που κανένας γονιός δεν μπορεί καν να φανταστεί…σαν σήμερα χάθηκε ο Πάνος στην τότε Εθνική καρμανιόλα της Κορίνθου-Πατρών.

Ο Πάνος ήταν γεμάτος ζωή και κατάφερε ακόμα και έχοντας «φύγει» να τη μεταδώσει και να εμπνεύσει, συσπειρώνοντας Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, φορείς και Οργανισμούς, Εταιρείες και φυσικά πρόσωπα για έναν κοινό στόχο…να έχουν όλα τα ταξίδια γυρισμό!

Οι άνθρωποι του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» καθημερινά παίρνουν έμπνευση από την Πρόεδρο, την κυρία Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά, που είχε το κουράγιο να μετατρέψει τη θλίψη της για το τραγικό συμβάν σε κινητήριο δύναμη.  Αυτή η δύναμη έχει στηρίξει, στη μνήμη του αδικοχαμένου Πάνου, έναν Οργανισμό αφιερωμένο στο να μη χάνονται άλλες ανθρώπινες ζωές στους δρόμους της χώρας μας.

Εδώ και 19 χρόνια το Ινστιτούτο αγωνίζεται ασταμάτητα για “έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα” πραγματοποιώντας 520 δράσεις ετησίως ενημερώνοντας με προσωπική προσέγγιση 230 άτομα καθημερινά για το κρίσιμο ζήτημα της Οδικής Ασφάλειας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.