Στην όγδοη θέση της γενικής κατάταξης ο Σερδερίδης

By  |  0 Comments

Μετά από εξαιρετική παρουσία στις ειδικές του πρώτου σκέλους του Ράλλυ Σαφάρι ο Ιορδάνης Σερδερίδης έφτασε στην ανασυγκρότηση στην όγδοη θέση της γενικής.

Σε έναν αγώνα που για ακόμα μια χρονιά δείχνει τα δόντια του στους αγωνιζομένους επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό του ως ο σκληρότερος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, ο Έλληνας οδηγός οδηγώντας με ψυχραιμία και σοβαρότητα κατάφερε να ολοκληρώσει το σκέλος χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

«Μετά από 3 συμμετοχές σε αγώνες στην Κένυα θεωρώ πως έχω πλέον την εμπειρία να αντιμετωπίσω αυτές τις ακραίες καταστάσεις των ειδικών του Ράλλυ Σαφάρι. Με την πολύτιμη καθοδήγηση του συνοδηγού μου, Fred Miclotte, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το πρώτο σκέλος διασκεδάζοντας αφάνταστα. Ένα κλατάρισμα στην τέταρτη ειδική μας καθυστέρησε αρκετά, αλλά κάτι τέτοιο είναι πάντα στο πρόγραμμα στις γεμάτες πέτρες και χαντάκια διαδρομές», δήλωσε ο Σερδερίδης που θα προσπαθήσει να ακολουθήσει την ίδια τακτική έως τον τερματισμό για να ανταμειφθούν οι προσπάθειες του.

«Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να πάμε ταχύτερα στις ειδικές, όμως αυτές τις συνθήκες δεν είναι φρόνιμο αφού οι πέτρες και οι βράχοι μπορούν να προκαλέσουν τεράστια ζημιά. Το Ράλλυ Σαφάρι είναι μια μεγάλη περιπέτεια και για αυτό είμαστε εδώ!» ολοκλήρωσε ο Καβαλιώτης οδηγός που πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος μέχρι τον τερματισμό.

Το Ράλλυ Σαφάρι Κένυας συνεχίζεται το Σάββατο 30 Μαρτίου με τη διεξαγωγή έξι ειδικών διαδρομών, συνολικού μήκους 161 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Παρακολουθήστε την πορεία του Ιορδάνη Σερδερίδη στο Ράλλυ Σαφάρι Κένυας μέσα από την προσωπική σελίδα του οδηγού στο facebook: https://www.facebook.com/Serderidisrallyfans

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.