Το 10ο Arcadia Classic Tour (video)

By  |  0 Comments

Το σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού OFF ROAD TEAM με συνδιοργανωτή το ΣΜΑ ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των Ε.Λ.Ι.Α και ΑΡ.Σ.Ο.Ε. οργανώνουν για 10η συνεχή χρονιά το Arcadia Classic Tour.

Συνυφασμένο με τις επιβλητικές ορεινές διαδρομές, η οργανωτική επιτροπή ετοίμασε και για το 2024 μια εκδήλωση, μέσα  στη μυστικιστική ομορφιά της Πελοποννησιακής γης. Με συνολικό μήκος διαδρομής 330 χλμ, 12 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας και 96 χρονομετρήσεις με το δορυφορικό σύστημα της εταιρίας Anube sport, οι αγωνιζόμενοι θα απολαύσουν ένα χορταστικό διήμερο με τα ιστορικά-κλασσικά τους οχήματα.

Ο ανοιξιάτικος καιρός θα επιτρέψει σε όλους να πλοηγηθούν με ασφάλεια και να απολαύσουν τις υπέροχες διαδρομές της ορεινής Πελοποννήσου. Το πρώτο όχημα θα εκκινήσει από το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι για το 1ο Σκέλος, το Σάββατο 13 Απριλίου στις 11:01.

Οι συμμετέχοντες αφού διανύσουν τα πρώτα 105 χιλιόμετρα, περνώντας μέσα από παραδοσιακούς οικισμούς και εκτελέσουν τις 5 πρώτες δοκιμασίες ακριβείας θα έχουν την ευκαιρία για ανασυγκρότηση στην παραδοσιακή Καρυά Αργολίδας.

Ακόμη 85 χιλιόμετρα με 3 δοκιμασίες ακριβείας θα περιμένουν τα πληρώματα πριν τον τερματισμό, στο φιλόξενο Ξυλόκαστρο στις 17:00. Εκεί, η όμορφη τουριστική λουτρόπολη θα πάρει την σκυτάλη, ανοίγοντας την αγκαλιά της σε πληρώματα και συμμετέχοντες.

Την Κυριακή, αφετηρία στις 10:01, όπου ακόμη 140 χιλιόμετρα με 4 δοκιμασίες ακριβείας περιμένουν τους συμμετέχοντες πριν τον τερματισμό του αγώνα στις Μυκήνες και το καθιερωμένο γεύμα με την απονομή.

Το Arcadia Classic Tour διατηρεί, από το 2015 που ξεκίνησε, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, κάτι που το έκανε τον αγαπημένο αγώνα όλων των συμμετεχόντων και φίλων του κλασσικού-ιστορικού αυτοκινήτου. Γιατί το Arcadia Classic Tour είναι όλοι: συμμετέχοντες και οργάνωση που το έκαναν μεγάλο!

Οι συμμετοχές λήγουν την Δευτέρα 09 Απριλίου.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.