Η Καρολίνα Πελενδρίτου αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης

By  |  0 Comments

Η πρέσβειρα του BMW Group Hellas που αντιπροσωπεύει τη Διαφορετικότητα, την Ισότητα και τη Συμπερίληψη, κατέκτησε για πρώτη φορά το χρυσό μετάλλιο στα 50μ ελεύθερο.

Σημαντική επιτυχία σημείωσε η Τρις Χρυσή Παραολυμπιονίκης, Καρολίνα Πελενδρίτου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παρά-Κολύμβησης που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Μαδέιρα (Πορτογαλία).

Σημειώνοντας εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό των 50μ ελεύθερο, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, η υπεραθλήτρια από την Κύπρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης για πρώτη φορά μετά το 2014. Το Χρυσό στη Μαδέιρα, όπου απαριθμεί άλλα δύο χρυσά ευρωπαϊκά μετάλλια, είναι το πρώτο μετάλλιο της Καρολίνας Πελενδρίτου στο ελεύθερο, καθώς οι προηγούμενες δυο κατακτήσεις ήταν στα 100μ πρόσθιο, ενώ συνολικά μετράει πλέον έξι ευρωπαϊκά μετάλλια – δυο Αργυρά (Μαδέιρα 2021, Δουβλίνο 2018) και ένα Χάλκινο (Μαδέιρα 2016).

Στη μακρόχρονη πορεία της, η Καρολίνα Πελενδρίτου έχει αποσπάσει δεκάδες σημαντικά βραβεία και τιμητικές διακρίσεις τόσο για τις αθλητικές όσο και για τις κοινωνικές της διακρίσεις, καθώς σήμερα είναι πρότυπο θέλησης, επιμονής, μαχητικότητας και αποτελεί πηγή έμπνευσης για χιλιάδες ανθρώπους ώστε να αντιμετωπίσουν και να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να διακριθούν στον στίβο της ζωής.

Το BMW Group Hellas είναι υποστηρικτής της Καρολίνας Πελενδρίτου από το 2022 και συνεχίζει να συμβάλλει ενεργά στο κοινό όραμα και στην αδιάκοπη ενημέρωση για ενίσχυση της Διαφορετικότητας, της Ισότητας και της Συμπερίληψης στην Ελληνική κοινωνία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.