Νέα αντιπροσωπεία των καρτ CRG στην Ελλάδα

By  |  0 Comments

Τα καρτ CRG αποτελούν για όποιον ασχολείται με το karting την κορυφαία επιλογή. Οι οδηγοί με τα εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής και προηγμένου τεχνολογικού σχεδιασμού καρτ CRG, απολαμβάνουν με σιγουριά την τέλεια αγωνιστική οδήγηση που τους προσφέρουν. Συμμετέχοντας σε εθνικούς ή διεθνείς αγώνες, ο οδηγός CRG ζει το όνειρό του με μοναδικό στόχο, την 1η θέση.  

Η CRG ιδρύθηκε το 1986. Την επόμενη χρονιά, το 1987,  κερδίζει με οδηγό τον Michael Schumacher τον πρώτο της μεγάλο τίτλο, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Intercontinental A! Ήταν η απαρχή του κορυφαίου οδηγού F1, στον κόσμο του Παγκόσμιου Motorsport. Τον δρόμο οδηγώντας CRG, του Michael Schumacher ακολουθούν στα πρώτα βήματά τους δεκάδες πιλότοι της F1. Με την επίσημη ομάδα CRG με το προσωνύμιο το «εργοστάσιο των πρωταθλητών» αγωνίστηκαν και έγιναν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές ή κέρδισαν Ευρωπαϊκό τίτλο στο karting οι Max Verstappen, Alessandro Zanardi, Ralf Schumacher, Giancarlo Fisichella, Nick Heidfeld, Jan Magnussen, Jos Verstappen, Giorgio Pantano, Tonio Liuzzi, Nico Rosberg, Lewis Hamilton, Kimi Raikkonen, Robert Kubicenco, Pastor Maldonado, Giedo Van der Garde και πολλοί άλλοι πρωταθλητές αυτοκινήτου.

Στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του ’80, ο Γιώργος Μιχαηλίδης και ο αείμνηστος Χάρης Χαραλαμπίδης με καρτ CRG μοιράζονται τα Πρωταθλήματα Ελλάδος. Το 1991, ο νεαρός Γιώργος Κοσμόπουλος με CRG, εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και σύντομα, συνεχίζοντας την δική του προσωπική ιστορία στο ελληνικό motorsport, καταγράφεται ως ένας εκ των σπουδαίων Ελλήνων οδηγών.  

Ο Γιώργος Κοσμόπουλος και η Μαρία Μαγγιώρη ιδρύουν την Cosmosrally Kart Academy που σκοπός της είναι η μύηση, εκπαίδευση και υποστήριξη αθλητών στο χώρο του karting. H Cosmosrally Kart Academy γρήγορα αναπτύσσει το εκπαιδευτικό της έργο δημιουργώντας ένα πολυδύναμο οδηγικό πυρήνα που ουσιαστικά αποτέλεσε και την επανίδρυση του karting στην Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα με το εκπαιδευτικό έργο εξελίχθηκε και το εμπορικό της τμήμα. Σπουδαίες αντιπροσωπείες με προϊόντα υψηλής ποιότητας, διατίθενται από τις σπάνιες για τα ελληνικά δεδομένα εγκαταστάσεις Cosmosrally Kart Academy.

Η Cosmosrally Kart Academy αναλαμβάνει τη CRG στην Ελλάδα

Αναζητώντας την ναυαρχίδα των προϊόντων η Μαρία Μαγγιώρη και ο Γιώργος Κοσμόπουλος, που θα έκανε την διαφορά, ως προς την ποιότητα, αξιοπιστία και στην κυριολεξία να αποτελεί το τέλειο εφαλτήριο για κάθε οδηγό που έχει στόχο πάντα την πρώτη θέση, δημιούργησαν την έκπληξη!

Η Cosmosrally Kart Academy των Γιώργου Κοσμόπουλου και Μαρίας Μαγγιώρη είναι αντιπρόσωποι στην Ελλάδα του εργοστασίου κατασκευής kart CRG!  

Το εργοστάσιο παραγωγής και διαχείρισης της CRG βρίσκεται στο Lonato del Garda στην Ιταλία. Αποτελεί έναν τεχνολογικό εργαστήριο των 10.000 m2, όπου κατασκευάζονται τα σασί και τα αξεσουάρ που εξελίσσονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των αγωνιστικών καρτ αλλά και ενοικίασης, για εμπορική χρήση. Το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης, το αγωνιστικό τμήμα, καθώς και ο κλάδος τεχνολογικής εξέλιξης, αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν την CRG ως μία από της κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες στον κόσμο!

CRG: τρία γράμματα που αντιπροσωπεύουν 38 χρόνια ιστορίας στο karting. Όταν ο Giancarlo Tinini και ο Carlo και ο Roberto Vanaria αποφάσισαν να ανοίξουν τη δική τους εταιρεία στο Lonato del Garda (Ιταλία) το 1986, δίνοντάς το όνομα τους από τα αρχικά τους γράμματα, ίσως και οι ίδιοι δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι η CRG θα έγραφε κάποιες σημαντικές σελίδες στη μεγάλη Παγκόσμια ιστορία του karting.  

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.