Το Nissan Qashqai και πάλι στην κορυφή των πωλήσεων!

By  |  0 Comments

Με εντυπωσιακές εμπορικές επιδόσεις, το Nissan Qashqai επέστρεψε και πάλι στην κορυφή των πωλήσεων στην δημοφιλέστατη κατηγορία C-SUV στην ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, για τον Μάρτιο του 2024 το Qashqai κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία C-SUV καταγράφοντας μερίδιο 17,7%, συμπληρώνοντας έτσι ιδανικά ένα εντυπωσιακό τρίμηνο από πλευράς εμπορικών επιδόσεων. Το Qashqai βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατηγορία C-SUV για το πρώτο τρίμηνο του 2024, με συνολικό μερίδιο 11,8%.

Το Qashqai διατίθεται σε μία ευρύτατη γκάμα προτάσεων, σε μοναδικές προσφορές, από τις Μild Ηybrid εκδόσεις, έως και σε αυτές με το e-POWER, την αποκλειστική τεχνολογία ηλεκτροκίνησης της Nissan, χωρίς την ανάγκη φόρτισης σε πρίζα.

Ενημερωθείτε για τις μοναδικές προτάσεις αγοράς του Qashqai στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan, καθώς και μέσα από το https://www.nissan.gr 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.