Έξω από τα συνηθισμένα

By  |  0 Comments

O AC3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργάνωσε με τον ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ, το Time Speed Distance (Τ.S.D.)  Regularity Rally το Σάββατο 25 Μαΐου 2024.

Το T.S.D. Regularity Rally σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  κατόπιν άψογης συνεργασίας των συνδιοργανωτών, κατά γενική ομολογία των συμμετεχόντων. Ήταν μία εκδήλωση έξω από τα συνηθισμένα, που αποσκοπούσε στην οδηγική απόλαυση και ευχαρίστηση των πληρωμάτων και περιελάμβανε σε 240 χλμ. διαδρομής 10 Ε.Δ.Α. διαφορετικού ρυθμού με απαιτητική πλοήγηση, συνολικού μήκους 90 χλμ. και 74 χρονομετρήσεις. Αντίστοιχης δυσκολίας ήταν και η σχεδίαση για την πολυπληθή και ανταγωνιστική κατηγορία Touring Sport που στην ίδια διαδρομή και ΕΔΑ κλήθηκαν να είναι ακριβείς σε 62 χρονομετρήσεις.   

Στην αφετηρία στη Φυλή βρέθηκαν 32 πληρώματα από όπου έλαβαν εκκίνηση από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής Μιλτιάδη Παπαδήμα, ως εκπρόσωπο του απόντα Δημάρχου, στις 11:00, παρουσία κατοίκων. Το επίπεδο συναγωνισμού ήταν υψηλό με έμπειρα στο είδος τους πληρώματα και εκπλήξεις αφού 2 παραδοσιακά πληρώματα της κατηγορίας Touring Sport, μεταπήδησαν στην Regularity να δοκιμάσουν την εμπειρία της άγνωστης χρονομέτρησης και οι επιδόσεις τους εξέπληξαν!

Στην κατηγορία Regularity από την 1η ΕΔΑ ο Σπύρος Μουστάκας έχοντας συνοδηγό τη ενθουσιώδη νεαρή μαθητευόμενη, Ισμήνη Χατζηκωνσταντίνου  στην 1η συμμετοχή της σε «αγωνιστική εκδήλωση», απέκτησαν βραχεία κεφαλή και έτσι συνέχισαν μέχρι τον τερματισμό με ALFA ROMEO Alfasud ti, model 1978.

Ακολούθησαν 2οι οι Δούρος Τάσος- Ιατρίδης Ιούλιος με το αναβαθμισμένο Μini 1275, model 1975. Ξεχωριστή αναφορά στους  3ους ως το «πλήρωμα της εκδήλωσης» Φαρμάκη Κυριάκο- Αθανασοπούλου Μαρία, VOLVO 122s (Amazon) model 1963 που  πέτυχαν την καλύτερη επίδοση στην πιο απαιτητική ΕΔΑ 6 Regularity Master!

Όμως στην κατηγορία Touring Sport, στις 3 πρώτες θέσεις υπήρχαν συνεχείς ανακατατάξεις και ενδιαφέρον μέχρι τον τερματισμό στη Φυλή. Για τις 6 πρώτες θέσεις που είχαν προκηρυχτεί έπαθλα, κατετάγησαν:  1οι Λαλούσης Ηλίας- Ευσταθίου Νικόλαος, SUBARY Legacy Τurbo 1991, 2οι  Λαγάκης Ιωσήφ – Τσαλίκης Νικήτας, SUBARY Legacy 1991, 3οι Ποριώτης Δημήτρης-Μακρυωνίτης Ιωσήφ, TOYOTA Starlet 1979, 4οι Κυρανάς Ιωάννης –Αbastado Akis, TOYOTA Corolla Gti 1988,  5οι Λεύκαρος Τηλέμαχος- Μελανίτης Ιάκωβος, ZASTAVA Yugo  1992, και 6οι Μπακλατζής Αθανάσιος- Ζέρβας Θεόδωρος, BMW 628 CSi 1984. Στην κατηγορία Touring CLASSIC στο βάθρο ανέβηκαν: 1οι Δεσεκόπουλος Παναγιώτης- Πετούσης Κωνσταντίνος, ALFA ROMEO Berlina 1971, 2οι Ποριώτης Νίκος-Πάλλας Τόλης, ALFA ROMEO Berlina 1968, και 3οι  Ντανάκας Γεώργιος –Ουλή Θεοδοσία, LANCIA Berlina 1973. Στην κατηγορία Touring Sport /GT, που έχουν τον δικό τους συναγωνισμό η τελική κατάταξη είναι: 1οι Κανελλόπουλος Γεώργιος- Κριτσίκης  Νικόλαος TOYOTA Celica TS 2001, 2οι Σιέττος Μιχαήλ-Μπουρνοβαλάκη Αντωνία PEUGEOT 106 Rallye  1996 και  3οι Ιωάννου Ιωάννης- Τσουχλαράκης Νικόλαος, PEUGEOT 106 Rallye 1995.

Στην εκδήλωση  φιλοξενήθηκε η προσπάθεια της ομάδας για τα παιδιά με ιδιαιτερότητες, @nfs_race_for_autism_team που συμμετείχε με 3 πληρώματα,  και όλα  τα αυτοκίνητα της εκδήλωσης έφεραν το σχετικό αυτοκόλλητο. Ο εκπρόσωπος του ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ που πραγματοποίησε την απονομή επάθλων στους νικητές και διακριθέντες δήλωσε  ενθουσιασμένος και ότι επιθυμία του Δήμου είναι να επαναληφθεί η εκδήλωση και του χρόνου.

Ο διοργανωτής ευχαριστεί θερμά τον ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ  για την στήριξη και την άψογη συνεργασία, τους υποστηρικτές, τους χορηγούς επικοινωνίας, τα μέλη όπως και των Λεσχών: ΦΙΛ.Π.Α, Σ.Ι.Σ.Α, Α.Π.Π.Λ.Ε, ΑΣΜΑ, ΑΛΑ, καθώς και όλες τις αγωνιστικές ομάδες που τίμησαν τον αγώνα με τη συμμετοχή τους. Και όπως είπαν τρία  διαφορετικής κατηγορίας πληρώματα: ¨ Όσοι δεν ήλθαν έχασαν¨!   Και του χρόνου!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.