Οργανωτικές αλλαγές για το BMW Group Hellas

By  |  0 Comments

Η Δήμητρα Μπίκου αναλαμβάνει τη θέση της Marketing Manager της BMW από την 1η Ιουλίου 2024. Ο Αντώνης Αδάναλης θα αναλάβει καθήκοντα ως Επικεφαλής της Μάρκας ΜΙΝΙ από την 1η Ιουλίου 2024.

Από την 1η Ιουλίου 2024, η Δήμητρα Μπίκου θα αναλάβει τη θέση της Marketing Manager της BMW.

Η κυρία Μπίκου εντάχθηκε στο δυναμικό του BMW Group Hellas το 2007 και η πορεία της σημαδεύτηκε από διάφορους κομβικούς ρόλους στους τομείς των Πωλήσεων και του Marketing. Υπό την ηγεσία της, η μάρκα MINI στην Ελλάδα γνώρισε τρία συνεχόμενα έτη ρεκόρ πωλήσεων και πέτυχε το υψηλότερο μερίδιο στην premium κατηγορία παγκοσμίως.

Ο Αντώνης Αδάναλης, θα διαδεχθεί τη Δήμητρα Μπίκου ως Επικεφαλής της Μάρκας MINI για την Ελληνική αγορά, από την 1η Ιουλίου 2024. Ο κύριος Αδάναλης εντάχθηκε στο δυναμικό του BMW Group Hellas το 2007 και έκτοτε υπηρέτησε σε σημαντικές θέσεις πωλήσεων. Το 2014, ανέλαβε τη θέση του BMW i Manager στην οποία διέγραψε μία επιτυχημένη πορεία, οργανώνοντας και θέτοντας τις βάσεις για τη μελλοντική ανάπτυξη του τμήματος Electro-Mobility του BMW Group στην Ελλάδα. Ta τελευταία 8 χρόνια, ο κύριος Αδάναλης και η ομάδα Sales Operations συνέβαλαν ουσιαστικά στην εμπορική επιτυχία και τους υψηλούς όγκους πωλήσεων της μάρκας BMW στην Ελληνική αγορά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.