Ο ΣΦΙΠΟΠ επιστρέφει στο Regularity στις 14/7

By  |  0 Comments

Πλησιάζει η ημέρα! Heritage Classic Cup – Summer Edition από τον ΣΦΙΠΟΠ. Είκοσι χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου η επετειακή εκδήλωση ετοιμάζεται να αφήσει εποχή. Ο ΣΦΙΠΟΠ επιστρέφει στις εκδηλώσεις και συνεχίζει να γράφει ιστορία. Επίσημη πρώτη εκδήλωση μετά τη μεταβατική περίοδο των πινακίδων και τη πανδημία COVID.

Εκδήλωση για αυτοκίνητα και για μοτοσικλέτες. Περίπου 100 Χλμ διαδρομές και 4 ειδικές διαδρομές.

Η εκκίνηση θα γίνει από την κεντρική πλατεία του Πύργου την Κυριακή 14/7. Θα προηγηθεί συγκέντρωση των οχημάτων και των πληρωμάτων για καφέ και συζήτηση διαφόρων θεμάτων με αφορμή την επανένωση παλαιών φίλων.

Για να παραμείνουν όλοι άνετοι (οι άνθρωποι και οι μηχανές) η διαδρομή θα διαιρεθεί σε δύο σκέλη των 45-50 χλμ περίπου.

Το πρώτο σκέλος θα ακολουθήσει διαδρομή που θα διασχίσει τα χωριά Λαμπέτι – Λάνθι – Καρούτες

– Πλάτανος – Στρέφι – Αλφειούσα – Καλλίκωμο και η ανασυγκρότηση θα γίνει στην κεντρική πλατεία των Κρεστένων. Έχοντας περάσει ήδη δύο ειδικές διαδρομές είναι ευκαιρία για νέες συζητήσεις και ανασκόπηση της διανυθείσας διαδρομής μέχρι την εκκίνηση του δεύτερου σκέλους μετά από 45 λεπτά περίπου.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα ξεχωρίσει η ικανότητα πληρωμάτων και οχημάτων. Άλλες δύο τεχνικές και έξυπνες ειδικές θα καθορίσουν τους νικητές. Ξεκινώντας από τα Κρέστενα ανάβαση στη Φρίξα και μέσω Πλουτοχωρίου στην Τρυπητή. Η ανάβαση θα συνεχίσει μέχρι την Πλατιάνα όπου θα ακολουθήσει διαδρομή προς τα μαρτυρικά χωριά Μάκιστος και Σμέρνα. Αναπολώντας μνήμες θα πέρασμα από την διάσημη Sugar Town και άφιξη σε πολυτελές εστιατόριο στην περιοχή της Κρέστενας για την έναρξη του τρίτου σκέλους της εκδήλωσης. Οι (παραδοσιακά) διάσημες “κρεατο-μάχες” του τερματισμού έχουν γραφτεί με ανεξίτηλα χρώματα και η ιστορία θα επαναληφθεί και σε αυτή την εκδήλωση.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στο email: sfipop@gmail.com.

Υ.Γ: και οχήματα young timer μέχρι το 1999 στα σίγουρα και από το 2000 έως το 2004 εφόσον το επιτρέπει το πλήθος των συμμετεχόντων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Πέμπτη 11 Ιουλίου:            ώρα 21:00 Λήξη εγγραφών στα γραφεία του ΣΦΙΠΟΠ

Κυριακή 14 Ιουλίου:            ώρα 09:00 Συγκέντρωση οχημάτων στην εκκίνηση.

ώρα 09:30 Διανομή υλικού εκδήλωσης ώρα 09:30 Τεχνικός έλεγχος οχημάτων ώρα 10:30 Εκκίνηση πρώτου οχήματος ώρα 11:45 Τερματισμός πρώτου σκέλους ώρα 12:30 Εκκίνηση δεύτερου σκέλους ώρα 14:00 Τερματισμός (Κρέστενα Ηλείας)

ώρα 14:30 Γεύμα προς τιμή των συμμετεχόντων ώρα 15:15 Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων ώρα 15:30 Απονομή επάθλων στους νικητές

Το πρόγραμμα ανακοινώνεται ενδεικτικά. Ενδεχομένως να υπάρχουν τροποποιήσεις για διάφορους λόγους. Κάθε τροποποίηση θα ανακοινωθεί έγκαιρα από την οργανωτική επιτροπή.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.