Νέο Toyota Avensis από 18.080 ευρώ

By  |  0 Comments

Το νέο Avensis παρουσιάζεται και στη χώρα μας και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πωλήσεις του στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων.

Το νέο Avensis έχει αναβαθμιστεί ουσιαστικά και σημαντικά σε όλα τα επίπεδα, καθιστώντας το μία εξαιρετικά ολοκληρωμένη πρόταση για την κατηγορία.

Αναμφισβήτητα, σημείο αναφοράς στο νέο μοντέλο αποτελεί ο νέος κινητήρας στο Avensis 1.6 D-4D, ο οποίος εκφράζει απόλυτα τη τρέχουσα τάση downsizing των κινητήρων που απαιτεί η αγορά, για την επίτευξη μεγαλύτερης οικονομίας καυσίμου, χαμηλότερων ρύπων και βελτιωμένης δυναμικής συμπεριφοράς. Σε συνδυασμό με το 6-τάχυτο κιβώτιο, αυτός ο κινητήρας προδιαγραφών Euro 6 αποδίδει 112 DIN hp/82 kW στις 4.000rpm και ροπή 270 Nm από τις 1.750 έως τις 2.250 rpm. Επιταχύνει δε από 0-100 km/h σε 11,4 δεύτερα μέχρι την τελική ταχύτητα των 185 km/h.

Γενικότερα, το νέο Avensis συνδυάζει:

-Επιβλητική και Δυναμική σχεδίαση

-Ένα Πλήρως ανανεωμένο εσωτερικό με υλικά υψηλής ποιότητας

-Προηγμένες τεχνολογίες: το πιο πρωτοποριακό πακέτο ενεργητικής ασφάλειας Toyota Safety Sense και Toyota Touch2 με έγχρωμη οθόνη 8″, στον βασικό εξοπλισμό από την μεσαία έκδοση

-Νέο κινητήρα 1.6D-4D

-Βελτιωμένοι βενζινοκινητήρες 1.6P & 1.8P MD/S, με εξαιρετική οικονομία καυσίμου

-Πλέον ανταγωνιστικές τιμές που διαμορφώνουν μία εξαιρετική σχέση αξίας τιμής και φυσικά,

-το νέο Toyota Safety Sense, το οποίο διατίθεται από την έκδοση Elegant

Οι τιμές του Avensis sedan ξεκινούν από 18.080 ευρώ για την έκδοση 1.6 βενζίνης, από τα 25.570 ευρώ με το βενζινοκίνητο μοτέρ 1.8 και από τα 22.420 ευρώ η έκδοση Classic diesel 1.6D-4D. Tιμές με απόσυρση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.