TCR: Επτά Opel Astra για την Target Competition

By  |  0 Comments

Η ομάδα Target Competition κάτοχος του περσινού πρωταθλήματος TCR (Touring Car Racing Series) βασίζεται φέτος στο νέο Opel Astra TCR. Η Ιταλική ομάδα που κέρδισε τους τίτλους τόσο των οδηγών όσο και των κατασκευαστών της Σειράς TCR International το 2015 με τον Ελβετό οδηγό Stefano Comini κατεβάζει επτά Astra TCR τη νέα σεζόν. Τρία αυτοκίνητα θα τρέξουν στο TCR International Series, ενώ τέσσερα νέα αυτοκίνητα τουρισμού της Opel για αγώνες πελατών θα συμμετέχουν στο ADAC TCR Germany.

Η Target Competition έχει την έδρα της στην πόλη Andrian κοντά στο Bozen στο Νότιο Τιρόλο και αφεντικά της είναι τα δύο αδέρφια οι Andreas και Markus Gummerer. Team manager είναι ο πατέρας τους Walter Gummerer και τεχνικός διευθυντής ο Albert Deuring, γνωστός στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού ως ο επί μακρόν επικεφαλής τεχνικός της Abt Sportsline στο DTM (Deutsche Tourenwagen Masters – German Touring Car Masters). «Είμαστε πολύ περήφανοι που θα αγωνιστούμε με τα χρώματα της Opel στο TCR,» δήλωσε ο Andreas Gummerer. Ο Markus Gummerer πρόσθεσε: «Είμαστε πεπεισμένοι για τις δυνατότητες του Astra TCR και εμπιστευόμαστε την πλούσια εμπειρία της Opel στους αγώνες αυτοκινήτων τουρισμού. Για εμάς, η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι η βάση για μία καλή συνεργασία, και αυτή υπήρχε άφθονη από την πρώτη στιγμή.»

Ο Διευθυντής Αγωνιστικού Τμήματος της Opel, Jörg Schrott, είναι σίγουρος για τη δύναμη και τις ικανότητες της νέας ομάδας της is Opel. «Νιώθουμε χαρούμενοι που οι πρωταθλητές του 2015 αποφάσισαν να τρέξουν φέτος με το Astra TCR μας. Μπορούμε να επωφεληθούμε από την εμπειρία τους στο TCR. Με την Target Competition, έχουμε βρει έναν ισχυρό πελάτη και εταίρο για συμμετοχή στο TCR.»

Το 2016 TCR International ξεκινά στις 2/3 Απριλίου στο Sakhir, με δύο αγώνες των αυτοκινήτων τουρισμού να διεξάγονται στο πλαίσιο του Grand Prix Formula 1 στο Μπαχρέιν. Η αγωνιστική σεζόν του ADAC TCR Germany ξεκινά στις 16/17 Απριλίου στο Oschersleben.

Ημερολόγιο TCR International 2016

2/3 Απριλίου Sakhir, Μπαχρέιν (Formula 1)
24 Απριλίου Estoril, Πορτογαλία
7 Μαΐου Spa, Βέλγιο
21 Μαΐου Monza, Ιταλία
5 Ιουνίου Salzburgring, Αυστρία
19 Ιουνίου Oschersleben, Γερμανία
3 Ιουνίου Sochi, Ρωσία
28 Αυγούστου Buriram, Ταϊλάνδη
17/18 Σεπτεμβρίου Σιγκαπούρη (Formula 1)
1/2 Οκτωβρίου Sepang, Μαλαισία (Formula 1)
20 Νοεμβρίου Macau, Κίνα

 

TCR Germany 2016

16/17 Απριλίου Oschersleben
30 Απριλίου /1 Μαΐου Sachsenring
18/19 Ιουνίου Oschersleben
23/24 Ιουλίου Red Bull Ring Spielberg, Αυστρία
6/7 Αυγούστου Nürburgring
20/21 Αυγούστου Zandvoort, Ολλανδία
1/2 Οκτωβρίου Hockenheim

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.