Αττικό Ράλλυ Σπριντ 26-27/2 από την ΑΛΑ

By  |  0 Comments

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΟΜΑΕ, που έγινε το περασμένο Σάββατο 14.2.2016 σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, εγκρίθηκε ο Γενικός Κανονισμός Ράλλυ και Ράλλυ Σπριντ 2016, με βάση τον οποίο θα διεξαχθεί το 26ο Αττικό 2016 Ράλλυ Σπριντ.

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή 26.2.2016, θα γίνει Πανηγυρική Εκκίνηση στις 7.30 μ.μ. από το χώρο Αφετηρίας του Κλασσικού Μαραθωνίου (Μαραθώνας), και το Σάββατο 27.2.2016 το 1ου αυτοκινήτο θα αναχωρήσει στις 8.30 π.μ. από το χώρο στάθμευσης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Μαραθώνα, για να καλύψει την συνολική προβλεπόμενη διαδρομή που περιλαμβάνει την Ειδική Διαδρομή Γραμματικού.

ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Ο γνωστός αγωνιζόμενος και δημοσιογράφος Στράτος Φωτεινέλης θα είναι αρμόδιος για θέματα Προβολής και Δημοσιότητας του 26ου Αττικού 2016 Ράλλυ Σπριντ σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του αγώνα Αναστασία Κανέλλου.

Τον Συμπληρωματικό Κανονισμό, το ωράριο, χάρτη με την απλή και Ειδική διαδρομή του αγώνα και τις δύο βασικές προσβάσεις θεατών, τα Δελτία Τύπου και κάθε επιπλέον πληροφόρηση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.ala-racingclub.gr. Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας είναι και το www.autoliveris.gr.

image

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.