ŠKODA Citigo με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων στην τιμή του χειροκίνητου με 98€ το μήνα

By  |  0 Comments

Η ŠKODA αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων πόλης. Το νέο ŠKODA Citigo , ο εκπρόσωπος της ŠKODA σε αυτήν την ιδιαίτερη δημοφιλήκατηγορία της αγοράς ,διατίθεται πλέον με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων στην ίδια τιμή με το χειροκίνητο. Δηλαδή από 8.180 ευρώ και μάλιστα με 20% προκαταβολή και 60 δόσεις των 98 ευρώ.

To νέο ŠKODA Citigo διατίθεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων τεχνολογίας ASG(Automatisiertes SchaltGetriebe) το οποίο βασίζεται στο μηχανικό τύπο κιβωτίου και διαφοροποιείται με τη χρήση ηλεκτρομηχανικών ενεργοποιητών ZF.

Ο πρώτος ενεργοποιητής ελέγχει το συμπλέκτη, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος αλλάζουν τις ταχύτητες, με βάση τις εντολές που λαμβάνουν από τον οδηγό ή την μονάδα ECU. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει έναν από τους τρεις τρόπους λειτουργίας D, N και R ή να χρησιμοποιήσει τη σειριακή αλλαγή ταχυτήτων +/-. Η τρέχουσα ταχύτητα εμφανίζεται στον πίνακα οργάνων, μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Το αυτόματο κιβώτιο επιπρόσθετα της οδηγικής άνεσης που χαρίζει στον οδηγό, εξασφαλίζει ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση (4.4lt/100km) καθώς και μειωμένες εκπομπές ρύπων CO (103g/km). Ο εκπρόσωπος της ŠKODA στη κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων πόλης , έχει ήδη καταγράψει αξιοσημείωτη εμπορική επιτυχία στην Ελληνική αγορά και έχει κερδίσει τη προτίμηση του αγοραστικού κοινού με τις συμπαγείς του διαστάσεις (μόλις 3,56 μέτρα μήκος), τους ολοκαίνουριους οικονομικούς κινητήρες χαμηλού κυβισμού (1.0lt/60hp & 1lt/75hp), την εξαιρετικά χαμηλή του κατανάλωση, την κορυφαία διάκριση 5 αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP και φυσικά την 4-ετή εργοστασιακή εγγύηση που προσφέρει.

Το νέο ŠKODA Citigo ήρθε για να «μεγαλώσει τον χώρο» στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης και να αποτελέσει ένα νέο, πολύτιμο μέσο μεταφοράς αλλά και εργαλείο επικοινωνίας με τους φίλους μας στην καθημερινή μας ζωή.


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.