Fiat Happy Days… στη μισή τιμή!

By  |  0 Comments


Το μήνα Μάιο ξεκίνησαν στη Fiat οι Fiat Happy Days! Από αυτόν το μήνα και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων με το επαναστατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Fiat μπορεί κανείς να κάνει δικό του το Fiat της επιλογής του, πληρώνοντας κατά την αγορά μόνο το 50% της τιμής του αυτοκινήτου. Το υπόλοιπο 50% μπορεί να το αποπληρώσει το 2016! Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα προβάλλεται στην τελευταία τηλεοπτική καμπάνια της Fiat, που ντύνεται μουσικά με το επιτυχημένο μουσικό κομμάτι “Happy”, καταδεικνύοντας πως με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα έχουμε έναν ακόμη λόγο να είμαστε χαρούμενοι!

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μπορεί κανείς να κάνει δικό του ένα Fiat Panda Diesel 1.3 75hp με τον πλούσιο εξοπλισμό της έκδοσης Lounge καταβάλλοντας κατά την αγορά μόνο το ποσό των €5.900. Αντίστοιχα, για ένα Fiat Punto Diesel 5θυρο 1.3 85hp της έκδοσης Lounge, καταβάλλει κανείς μόνο €6.700 κατά την αγορά και απολαμβάνει 2 ανέμελα χρόνια με το καινούργιο Fiat του ως το 2016! Η αποπληρωμή του υπολοίπου ποσού το 2016 γίνεται μετρητοίς.

To Fiat Panda Diesel 1.3 75hp έχει χαμηλή κατανάλωση από 3,9lt/100km και σύστημα Start&Stop, για οικονομική μετακίνηση στην πόλη, μεγάλο χώρο αποσκευών που φτάνει τα 225lt, ενώ στην έκδοση Lounge διαθέτει και μπάρες οροφής, 4 αερόσακους και MP3. Το Fiat Punto Diesel 1.3 85hp με τον καινοτόμο πετρελαιοκινητήρα της Fiat, MultijetII, δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, διαθέτει Start&Stop, Hill Holder & ESP, έχει κατανάλωση μόλις 3,5lt/100km, ενώ στην έκδοση Lounge προσφέρει ζάντες αλουμινίου 15”, προβολείς ομίχλης, 6 αερόσακους και MP3. Μάθετε περισσότερα στο www.fiat.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.