Η Ford Ανοίγει Βιβλίο Παραγγελιών για τη Νέα Mustang

By  |  0 Comments
· Πρώτη ευκαιρία για τους Ευρωπαίους πελάτες που επιθυμούν να παραγγείλουν μία νέα Ford Mustang
· 500 νέα μοντέλα Mustang fastback και convertible θα διατίθενται για προ-παραγγελία από την έναρξη του Τελικού του Champions League μέχρι το σφύριγμα της λήξης του αγώνα
· Η νέα Ford Mustang φτάνει στην Ευρώπη του χρόνου, για πρώτη φορά στην 50χρονη ιστορία του θρυλικού σπορ αυτοκινήτου
· Οι καταναλωτές μπορούν να δηλώσουν την πρόθεσή τους να παραγγείλουν ένα από τα 500 μοντέλα online στον ιστότοπο www.ford.com – ο οποίος εν αναμονή του Τελικού θα προσφέρει ειδήσεις και χαρακτηριστικά της νέας Mustang, μετρώντας αντίστροφα μέχρι την έναρξη του αγώνα
Η έναρξη του Τελικού του UEFA Champions League μεταξύ Real και Atlético στις 24 Μαΐου θα σηματοδοτήσει μία πολυαναμενόμενη στιγμή για τους οπαδούς της Ford Mustang στην Ευρώπη.
Η Ford Motor Company ανακοίνωσε ότι τα πρώτα 500 νέα μοντέλα Mustang για την Ευρώπη θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία από την έναρξη μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένης της όποιας παράτασης ή διαδικασίας των πέναλτι.
Η Ford είναι επίσημος χορηγός του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης Champions από το 1992. Φέτος, ο Τελικός διεξάγεται στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας και αναμένεται να προσελκύσει 70 εκατομμύρια οπαδούς του ποδοσφαίρου από όλη την Ευρώπη και 165 εκατομμύρια από όλο τον κόσμο.
«Η άφιξη της νέας Ford Mustang στην Ευρώπη είναι ένα γεγονός που αξίζει το πιο λαμπερό σκηνικό,» δήλωσε ο Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service, Ford Ευρώπης. «Ευελπιστούμε ότι διαθέτοντας τα πρώτα μοντέλα για παραγγελία κατά τη διάρκεια του Τελικού θα δώσουμε στο γεγονός την αίγλη που του αρμόζει.»
Η Mustang θα διατίθεται σε εκδόσεις fastback και convertible, η fastback σε Race Red και η convertible σε Magnetic Silver. Θα εφοδιάζονται με το νέο κινητήρα 2.3 EcoBoost της Ford που προσφέρει εξαιρετική οικονομία καυσίμου και ισχύ πάνω από 309 PS με ροπή 407 Nm ή με τον V8 5.0 L – που αποδίδει πάνω από 426 PS και ροπή 529 Nm.
Τα αυτοκίνητα θα προσφέρουν επίσης το σύστημα συνδεσιμότητας και πλοήγησης SYNC 2 της Ford, θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα, Park Assist, μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία, λεπτομέρειες χρωμίου και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν στο www.ford.com για πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο σχετικά με τη νέα Mustang και την 50χρονη κληρονομιά του θρυλικού αυτοκινήτου. Κατά τη διάρκεια του ματς θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την αγορά ενός από τα 500 μοντέλα που θα συνοδεύονται από ειδικό πακέτο και πιστοποιητικό περιορισμένης έκδοσης παραγωγής.
Οι πωλήσεις της νέας Ford Mustang στην Ευρώπη ξεκινούν κανονικά από του χρόνου και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που θα κυκλοφορήσει στη γηραιά ήπειρο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.