Ανανεωμένη γκάμα για Abarth 500

By  |  0 Comments

Η γκάμα του Abarth 500 προσφέρει μια μεγαλύτερη ποικιλία εκδόσεων, ως αποτέλεσμα τριών επιπέδων εσωτερικού διάκοσμου και εξοπλισμού – “Custom”, “Turismo” και “Competizione” – και δύο διαφορετικών τεχνολογιών για το κιβώτιο ταχυτήτων – χειροκίνητο και ηλεκτρικά ενεργοποιούμενο με χειριστήρια στο τιμόνι.

Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών που παρουσιάζονται στο MY 2014, είναι ο χαρακτηριστικός πίνακας οργάνων Abarth με οθόνη 7” τεχνολογίας TFT, η οποία προσφέρεται στάνταρ σε όλη την γκάμα, επιτρέποντας στους πελάτες να βλέπουν πληροφορίες όπως η πλευρική επιτάχυνση και η πίεση στο πεντάλ του γκαζιού. Επιπλέον, o φωτισμός του πίνακα (backlighting) επιτρέπει να είναι πιο ευανάγνωστα όλα τα όργανα, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αυτή είναι μια επιλογή που έγινε για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των σπορτίφ πελατών, προσφέροντάς τους περισσότερο λεπτομερείς πληροφορίες πάνω στις οδηγικές τους επιδόσεις. Η έγχρωμη οθόνη πολλαπλών λειτουργιών έχει δύο τρόπους για να προσφέρει στον οδηγό τις πληροφορίες που χρειάζονται για ασφαλή οδήγηση υψηλών επιδόσεων: mode με ψηφιακό δείκτη βενζίνης και πληροφορίες για την κατανάλωση καυσίμου, ανάλογα με το στιλ οδήγησης, και “sport mode” με πληροφορίες που σχετίζονται περισσότερο με τις επιδόσεις, όπως το επιταχυνσιόμετρο που μετράει διαμήκη και πλευρική επιτάχυνση, με σημείο αναφοράς την επιτάχυνση της βαρύτητας (G).

Τα νέα εξωτερικά χρώματα αποτελούν επίσης μια προσθήκη στην γκάμα του MY 2014: τέσσερα μονόχρωμα αμαξώματα, στα οποία περιλαμβάνεται το εξαιρετικά σπορτίφ Cordolo Red μαζί με τα pastel Pista Grey, Rally Beige και μεταλλικό Trofeo Grey, μαζί με τρεις νέες διχρωμίες, τις Pista Grey/Leggenda Light Blue και Rally Beige με Officina Red ή Trofeo Grey. Επίσης θα υπάρχει διαθέσιμος ένας νέος συνδυασμός Rally Beige με μπεζ υφασμάτινη οροφή για το κάμπριο. Τέλος, οι νέες ζάντες 16” με το ρετρό ντιζάιν ανεβάζουν τις συνολικές επιλογές σε 6. Το νέο Abarth 500 Model Year 2014 αναμένεται στην ελληνική αγορά από τον Ιούνιο 2014.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.