Οι Μητρόπουλος/Μπουνάζος νικητές στο «Rally Sprint Regularity Ωρωπού»

By  |  0 Comments
Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων συνέχισε την παράδοση των rally sprint regularity που προσφέρουν θέαμα στους θεατές και οδηγική απόλαυση & συγκινήσεις στα πληρώματα, κρατώντας παράλληλα τα έξοδα συμμετοχής σε χαμηλό επίπεδο.

Η Οργανωτική επιτροπή κέρδισε το στοίχημα καταφέρνοντας να διοργανώσει έναν δύσκολο και σύνθετο αγώνα σε μια πολυσύχναστη περιοχή, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα σε κατοίκους της περιοχής και αγωνιζόμενους.
Το Σάββατο 21 Ιουνίου το «Rally Sprint Regularity Ωρωπού», συγκέντρωσε 37 ιστορικά οχήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού, όπου διέσχισαν περίπου 90 αγωνιστικά χιλιόμετρα σε μία ειδική διαδρομή ακριβείας που επαναλήφθηκε δύο φορές και μαζί με το σταθμό ελέγχου χρόνου στο Βαρνάβα δυσκόλεψαν αρκετά τους αγωνιζομένους. Η εκκίνηση δόθηκε από το Alekos Café στην παραλία Αγ. Αποστόλων και οι συμμετέχοντες διέσχισαν την απαιτητική διαδρομή που συνδέει την Αγκώνα με τον Βαρνάβα. Τα αυτοκίνητα έκαναν τον κύκλο και ανασυγκροτήθηκαν στο Agona Beach Bar. Μετά από 40 λεπτά ανασυγκρότησης ξεκίνησε το 2ο σκέλος του αγώνα και μέσω της ίδιας ειδικής διαδρομής τερμάτισαν στον Ωρωπό στο γνωστό κέντρο “Νέα Ζωή – Πέππας”.

Οι 3 πρώτοι νικητές της γενικης κατάταξης ήταν οι Μητρόπουλος/Μπουνάζος/Alpine A110, Μουρτζούκος/Τζαθάς/BMW 2002ti και Τρίκαρδος/Δεμέστιχας/Porsche 944. Στις κατηγορίες τους επίσης νίκησαν οι Λάγγας/Χαβιάρης/Volvo 122S, Χαμπηλωμάτης/Μπασδέκης/BMW 315 και Μουζούκης/Λαζαρίμος/BMW 316.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.