Ιστορικό Ακρόπολις:ΗΜΕΡΑ 1 REGULARITY

By  |  0 Comments

Το πρώτο Σκέλος της κατηγορίας Regularity του 13ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις ολοκληρώθηκε με τα πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα, αλώβητα στο χρόνο, να έρχονται στη μαρίνα της Ιτέας, ύστερα από αδιάκοπες μάχες με το χρόνο και την ακρίβεια στις 18 ειδικές διαδρομές και τα 339,08 συνολικών χιλιομέτρων που διένυσαν. Η πρώτη ημέρα χαρακτηρίστηκε από έντονο συναγωνισμό και η 1η θέση άλλαζε χέρια συνεχώς. Εν τέλει, οι Δημήτρης και Άγγελος Κουνέλης με BLMC Mini κατάφεραν να επικρατήσουν την 1η ημέρα, έχοντας «συλλέξει» 24,9 βαθμούς ποινής. Ακολούθησε με 25,5 β.π., ο πρωτοπόρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστορικών Αυτοκινήτων από την Ιταλία Paolo Marcattilj με την εντυπωσιακή Porsche 911, έχοντας στο δεξί μπάκετ για τις συμβουλές… ακριβείας τον πολύπειρο συνοδηγό Fransesco Giammarino. Αμέσως πίσω ακολουθεί ένα ακόμη ελληνικό πλήρωμα, οι Γιάννης Κατσαούνης και Μαθιός Μανσόλας επίσης με Porsche 911 και 26,5 β.π.

Τα πληρώματα της Regularity ανασυγκροτούν σωματικές και πνευματικές δυνάμεις για να δώσουν και πάλι τις μάχες τους στα 258,40χλμ του σημερινού Σκέλους, το οποίο ξεκινά από την Ιτέα στις 10:00, στην οποία και επιστρέφουν στις 18:30.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.